2 490 Ft

Hasonló elérhető termékek

Gyorsasági ugrókötél

Gyorsasági ugrókötél
Hosszúsága: 3 m, mely állítható
Könnyű súlyú

Nem kapható

2 490 Ft

Részletes leírás

Gyorsasági ugrókötél adatai

Az ugrálókötél edzés kitűnően fejleszti az állóképesség mellett a koordinációs- és a ritmusérzéket is. Ahhoz ugyanis, hogy jól tudjunk ugrókötelezni, kiemelten fontos, hogy jól és ritmusosan koordináljuk mozgásunkat, hiszen a gyakorlatokat nagyon gyorsan kell végrehajtani. Az intenzitást ráadásul magunkhoz viszonyíthatjuk, így végezhetünk akár szimpla kardió edzést.

Az ugrálókötél edzés tökéletes abban az esetben, ha minden egyes izomcsoportunkat szeretnénk alaposabban is megmozgatni. Az ugráláshoz ugyanis szükség van minden lábizmunkra, a levegőben a törzs, a has és a hát dolgozik, a kötél lendítése pedig a kard és a váll teljes izomzatát átmozgatja.

A gyorsasági ugrókötél állítható hosszúságú.

Könnyű súlyú, használható crossfithez, fitnesz edzésekhez, harcművészetekhez stb. 

Hosszúsága: 3 m, mely állítható.

Az ugrálókötél a megfelelő hosszúságra beállítható. A kényelmes ugrálókötelezés beállításához helyezze a lábát a kötél középpontjára, és emelje fel a markolatot a teste mellett: a markolat a vállig érjen. A felesleges kötelet vágja le.

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
632262
Gyártó
SPARTAN
Garancia
2 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!