26 990 Ft

Agrimotor SX-15D akkumulátoros permetező, 12 V/10Ah

Raktáron

Raktáron

Garancia: 1 év - garancia
Akkumulátoros háti permetező
15 l-es tartály
Max.folyadék szállítás 1,6 l/perc

Részletes leírás »
26 990 Ft

Azonnal átvehető
Pécs SzaküzletRészletek

  • Szaküzletünkben ingyenesen Azonnal Részletek
  • Házhozszállítással 990 Ft 1 - 2 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Agrimotor SX-15D akkumulátoros permetező, 12 V/10Ah adatai:

  • Akkumulátoros háti permetező
  • Akku: 12 V/10Ah
  • Teleszkópos szórószár (60-110 cm) 4 szórófejjel
  • Tartozék: Akku töltő
  • Permetlé tartály: 15 liter
  • Max.folyadék szállítás 1,6 l/perc
  • Üzemi nyomás 0,4 Mpa
  • Agrimotor SX-15D akkumulátoros permetező, 12 V/10Ah piros színben
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
634141
Gyártó
Agrimotor
Garancia
1 éves
Szórástipus
Permetező

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.5 /80 Értékelés
5 csillag
58
4 csillag
14
3 csillag
3
2 csillag
0
1 csillag
5

Legújabb értékelés

(2019. nov. 28.)

Agrimotor SX-15D akkumulátoros permetező, 12 V/10Ah
Agrimotor SX-15D akkumulátoros permetező, 12 V/10Ah

74 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Kedvező ár, könnyű kezelés
Ami nem tetszik:
Eddig nem tapasztaltam

Gyümölcsfák permetezéséhez vettem, ezért vásároltam mellé még egy hozzá való 100-190 cm-es teleszkópos szárat is. Az egyetlen kedvezőtlen, ám nem súlyosan negatív tapasztalatom ehhez a szárhoz kapcsolódik, maga a gép viszont csak pozitív benyomást keltett. Eddig egy alkalommal az őszi lemosó permetezéshez használtam, és a következőkről tudok beszámolni: Kezelői kézikönyv: meglepően jó fordítás, érthető, olvasható, használható. Permetezőgép: nyilvánvaló, hogy nem prémium anyagok felhasználásával készült, de szerintem az árfekvéséhez képest jobb anyagokból van. Semmikép nem nevezném vacak kínai kivitelezésnek. Egy csomagban mellékelve vannak a különböző fúvókák, és tartalék O gyűrűk. Ezek működése, élettartama majd a jövőben kiderül. Nagyon praktikus, hogy a szivattyú teljesítményét egy háromállású kapcsolóval és egy potméter segítségével lehet szabályozni. Az egyik állásban csak maximális teljesítménnyel (és nyomással) működik a szivattyú, míg a másik állásban a potméter állásának megfelelően. Ezáltal a permetezés során kijuttatott anyag nyomása és mennyisége precízen szabályozható. Az akkumulátor már fel volt töltve, de én a permetezés előtt még rátöltöttem, mert biztos akartam lenni abban, hogy teljesen fel van töltve, mivel kíváncsi voltam arra, meddig bírja. Kb. 30-40 gyümölcsfára 10x15 liter permetlevet juttattam ki, kb. 2,5-3 óra tiszta szivattyú működési idő alatt, simán, töltés nélkül. Sőt, a munka végén a töltöttségjelző állása szerint sem volt szükséges a töltés! Mivel gyümölcsfákat permeteztem lemosó permetezéssel, ezért rá kellett szerelnem a már említett teleszkópos szárat. A teleszkópos száron lévő fúvóka nem alkalmas a lemosó permetezésre, így ki akartam cserélni a csomagban mellékelt négy furatos gyümölcsfához való fúvókára. Ekkor keletkezett az egyetlen negatív tapasztalat: a csomagban lévő fúvókákat nem lehet egy az egyben a teleszkópos szárra szerelni, csak az eredeti száron lévő idomok, hollanderek csereberéje után. Eddig csak pozitív, ajánlom!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2019. máj. 15.)

Agrimotor SX-15D akkumulátoros permetező, 12 V/10Ah
Agrimotor SX-15D akkumulátoros permetező, 12 V/10Ah

27 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Nagyon jó!
Ami nem tetszik:
Nincs

Nagyon könnyű használni,feltöltöd és már mehetsz is permetezni.Takarékosabb mint a régi pumpás gép.A hátadat nem húzza. Nagyon jó kis gép ajánlom mindenkinek.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!