10 999 Ft

Hasonló elérhető termékek

Acme SC101 Okos mérleg, fekete

150 kg teherbírás
BMR mérés, LED kijelző
Bluetooth kapcsolat

Részletes leírás »
10 999 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Acme SC101 Okos mérleg adatai

Volt már valaha lehangolva, mert úgy gondolta, hogy a fittség érdekében végzett kemény munka és a megfontolt táplálkozás nem fizetődött ki, amikor látta, hogy a kilogrammok száma a mérlegen változatlan maradt? Nem szabad elkeserednie, mert nem csak a kilogrammok számítanak! Az ACME SC101 Bluetooth intelligens mérleggel mérheti és nyomon követheti a testzsír százalékát, így meggyőződhet arról, hogy izomzatot növel és zsírt éget, még akkor is, ha a súly nem változik. Ezenkívül ellenőrizheti a BMI-jét, és megnézheti, hogy a súlya alapján hol tart a korosztályához és neméhez képest. Egy másik nagyszerű funkció - a BMR mérés, amely megmutatja, hogy hány kalóriára van szüksége a napi alapfunkciók, például a lélegzés vagy az emésztés elvégzéséhez. Mindezek a statisztikák a telefonjára kerülnek, amint szinkronizálta azt a mérleggel, így könnyebben nyomon követheti a trendeket, és láthatja a módosuló eredményeket a speciális alkalmazásban. Végül pedig a mérleg egyszerűen beállítható, és több felhasználó is használhatja a vékony, mégis robusztus kialakítású mérleget.

Testzsír mérése

Megmutatja a testzsírszázalékot

Testtömeg index (BMI)

Az Ön megadott magassága és a mért súlya szerint meghatározza, hogy egészséges-e a súlya a kora és a neme alapján

Általános metabolikus érték (BMR)

Megjeleníti azon kalóriák számát, amelyekre a szervezetnek szüksége van a legalapvetőbb funkciók elvégzéséhez, mint például a légzés, az emésztés, a sejttermelés stb.

Egyszerű beállítás

A Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően nagyon könnyű párosítani a mérleget az Ön telefonjával, és az eredményeket a speciális alkalmazásban tekintheti meg

Speciális alkalmazás a trendek megtekintéséhez

Miután a mérleg szinkronizálva lett a telefonjával, az alkalmazásban az összes statisztika egyszerűen olvasható grafikonokká lesz átalakítva, amelyek segítenek nyomon követni a trendeket, és láthatja, hogy hosszú távon kifizetődnek-e erőfeszítései

Több felhasználó

Egyidejűleg többen is használhatják a mérleget, és személyes eredményeiket telefonjukon is megkapják

Minimalista kialakítás

A mérleg nem tartalmaz semmilyen felesleges részletet, és fekete színű, hogy könnyen illeszkedjen otthoni környezetéhez, ezenkívül a könnyű szállítás érdekében rendkívül vékony

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
638787
Gyártó
ACME
Garancia
2 éves
Típus
digitális
Maximális terhelhetőség
150 kg
Egyéb jellemzők
testzsír mérés, BMI (testtömegindex), BMR (Basal Metabolic Rate) meghatározás, Bluetooth, LED kijelző, üveg mérőfelület
Tápellátás
3 db AAA elem
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!