36 990 Ft

ASUS ROG STRIX B360-G Gaming alaplap (90MB0WD0-M0EAY0)

Garancia: 3 év - Gyári garancia
Processzorfoglalat: LGA 1151
Chipset: Intel® B360
Aura Sync RGB, SupremeFX S1220A

Raktáron

Raktáron
Még 5 db van raktáron
 • Szaküzleteinkben ingyenesen 4 munkanapon belül Részletek
 • Átvételi pontokon 690 Ft 6 - 7 munkanapon belül Részletek
 • Házhozszállítással 690 Ft 5 - 7 munkanapon belül Részletek
36 990 Ft

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

ASUS ROG STRIX B360-G Gaming alaplap (90MB0WD0-M0EAY0) jellemzői:

Asus ROG STRIX B360-G GAMING
                                                                 

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

Játékhoz optimalizált Intel B360 mATX alaplap

 • ASUS ROG STRIX B360-G Gaming alaplap LGA1151 foglalattal: Készen áll a 8. generációs Intel® Core™ asztaligép-processzorok fogadására.
 • Aura Sync RGB: Szinkronizálja a LED-megvilágítást a kompatibilis PC-s kiegészítők nagy választékával, az RGB LED-szalagokat is ideértve.
 • Egyszerű gépépítés: Előre felszerelt I/O védőlemez, ASUS SafeSlot és felsőkategóriás összetevők a maximális strapabíráshoz.
 • Fejlett hűtés: Automatizált rendszerszintű hűtés, a saját felszereléshez szabott hűtési profilokkal.
 • Hang játékhoz: A SupremeFX S1220A és a Sonic Studio III kettőse remek térérzetű hangot eredményez.
 • Játékkapcsolat: Két M.2, valamint USB 3.1 Gen 2 Type-A csatlakozók.
 • Hálózat játékhoz: Intel Gigabit Ethernet, LANGuard és GameFirst a simább, biztonságosabb, akadásmentes online játékhoz

  Asus ROG STRIX B360-G GAMING

Szépség

A jellegzetes mélyfekete burkolat a kontrasztos villámkék szegélyekkel igazán kiemeli a tömegből az X560-at. Egész egyszerűen, ez a legelegánsabb laptopok egyike.


Futurisztikus megjelenés

A ROG Strix hűtőborda vékony vágatait a futurisztikus szövegelemek teszik még hangsúlyosabbá, több játékkultúrát is ötvözve az új generáció különleges megjelenésének megalkotásához. De nem csak a megjelenés az érdekes: a vadonatúj ROG Strix alaplapok anyagválasztása is kimagasló, a kiváló minőségű fém hűtőborda már érintésre is luxusérzetű.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING


Aura Sync
                                              

Tökéletes Szinkronizálás

Az ASUS Aura ökoszisztéma egyre nagyobb jelentőségre tesz szert az Aura Sync kompatibilitást kínáló ASUS termékek kiterjedt (és egyre bővülő) választékával — nem is beszélve a partnercégeknél elérhető kompatibilis kiegészítőkről és készletekről. A ROG Strix B360-G Gaming RGB kivezetéseivel könnyen csatlakozhatsz, és szinkronizálhatod a fényeidet a legismertebb gyártók PC-házainak, memóriamoduljainak, hűtőinek és RGB LED-szalagjainak fényeivel. Ráadásul mindez egyszerűen elvégezhető az intuitív ASUS Aura szoftverben.

* Az Aura RGB-szalag csatlakozó a maximum 3 amperes (12 voltos) 5050 RGB LED szalagokat támogatja. A maximális fényességhez a szalag hossza nem lehet több, mint 3 méter.
**A termék egy RGB hosszabbítókábelt is tartalmaz. LED-szalagok és Aura Sync kompatibilis eszközök külön vásárolhatók.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING


3D nyomtatás-barát
                                              

3D-ben nyomtatható kiegészítők

A látható belső szerkezettel épített egyedi PC-k közül legyen a tiéd a legkülönlegesebb a 3D nyomtatással készülő kiegészítőkkel!

VENTILÁTORRÁCS

Még egy csipetnyi elegancia.

 

 

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

 

VEZETÉKRENDEZŐK

Rendezett módon vezetik a kábeleket a sokcsatlakozós gépekben. Rendelkezésre állnak 3D tervezőfájlok a 24 tűs, 8 tűs, 8+6 tűs, 6 tűs és 4 tűs tápegység-csatlakozókhoz is.

ROG BETŰK

Használd a ROG betűfájlokat a betűk kinyomtatásához — és építs teljesen egyedi gépet a neved, vagy más szöveg, például egy idézet feltüntetésével.

 

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

 

ROG KULCSTARTÓ

Nyomtass magadnak 3D-ben egy kulcstartót és mutasd meg a világnak, mennyire vagy ROG-hívő.

 

Építést segítő kialakítás

Az otthoni építést segítő kialakítás révén egyszerűbb a gép összerakása, garantált a kompatibilitás, és tökéletesen biztonságban érezheted magadat és a felszerelésedet is.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

Gamer's Guardian

Előre felszerelt I/O-árnyékolás: A ROG szabadalomvédett I/O hátlapja elegáns mattfekete bevonatot kapott, és előre a helyére illesztettük, hogy könnyebb legyen beszerelni az alaplapot.

SafeSlot: A SafeSlot erősebben tartja a PCIe eszközt és jobban ellenáll a nyíróerőknek.

ESD Guards: Kétszer erősebb elektrosztatikus védelem, mint az iparági átlag. ESD Guards borítás védi az USB-, audio- és LAN-csatlakozókat is.

Q-SLOT: Egy könnyen kioldható retesz a grafikus kártya cseréjéhez és rögzítéséhez. Nyomd le a kártya kiugrasztásához, vagy told be a kártyát a rögzítéshez.

Q-DIMM: Egyoldalas retesz a memóriamodulok rettentő egyszerű, szuperbiztonságos kezeléshez.

Digi+VRM: A Digi+ feszültségszabályzó modul az iparág egyik legkifinomultabb eszköze, amely biztosítja a CPU nagyon egyenletes és nagyon tiszta áramellátását.

DRAM-ok túláram elleni védelme: A csatlakozókat és DRAM-modulokat visszaállítható biztosítékok védik a túláram és a rövidzárlat okozta károk ellen, meghosszabbítva ezzel az alaplap élettartamát.

Kifejezetten tartós alkatrészek: A kiváló minőségű tekercsek és strapabíró kondenzátorok úgy készültek, hogy extrém hőmérsékleteket is kibírjanak — 110%-kal meghaladva az iparági szabványt.


Bevizsgált kompatibilitás

Az otthoni gépépítés lényege, hogy szabadon választhasd ki a beépítendő alkatrészeket. Ezt szolgálja a ROG Strix kiterjedt minősítési programja, amelynek feladata a lehető legszélesebb kompatibilitás biztosítása a lehető legtöbb alkatrésszel és eszközzel. A garantáltan kompatibilis alkatrészeket tartalmazó hosszú listánk megfizethetetlen segédeszköz egy ROG Strix játékrendszer építésénél. Ez az illeszkedő összetevők ezreit tartalmazza, és a memóriamodulokhoz is megad egy minősített gyártói listát (Qualified Vendor List, QVL) — hogy problémamentessé tegye a rendszer felépítését és gyorsan a szórakozáshoz ugorhassunk.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING


Egyszerűen használható UEFI BIOS

Az UEFI BIOS a PC-k építésének folyamatában egy viszonylag hamar sorra kerülő állomás, és a ROG Strix B360-G Gaming ebből az egyik elérhető legjobbat kínálja. A varázsló EZ-módban nem csak az olyan alapdolgok beállítását teszi gyorsabbá, mint a dátum és az idő, de az olyan összetettebb feladatokat is, mint amilyen például a RAID konfigurálása. Ha mélyebbre ásnál, lépj be az UEFI Advanced módjába, és vedd át teljesen az irányítást. Advanced (speciális) módban az alaplap minden tulajdonságát teljesen kézben tarthatod, ráadásul a beépített keresési funkcióval gyorsan meg is találhatod, amire éppen szükséged van

EZ Mode (egyszerű mód)

Intuitív, grafikus ventilátorvezérlés

Az egyes ventilátorok egyedi vezérlése egyszerűen, egy görbe pontjait mozgatva az egérrel.

SATA-információk

A SATA csatlakozó részletes adatai egyszerűen megjeleníthetők az eszköz azonosításához.

Gyors és könnyű órajel-állítás

A dátum és az idő gyors gyors beállítására használd az egeret.

 

 

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

 

Advanced Mode (speciális mód)

Kedvencek

Találja meg gyorsan a tuningolási lehetőségeket és adja a kiválasztott eszközöket a listához.

EZ Flash 3

Frissíts BIOS-t az internetről, anélkül, hogy kilépnél a BIOS-ból.

Intelligens

Ellenőrzi a tárolóeszközeidet az önellenőrzési, elemzési és jelentéskészítési technológiai (Self-Monitoring, Analysis, Reporting Technology) naplófájlokat segítségül hívva a megbízhatóság méréséhez és a lehetséges hibák megkereséséhez.

GPU POST

Ajánlásokat ad a több VGA-kártyás konfigurációkhoz és részletes információkat nyújt az egyes ASUS grafikus kártyákról.

Biztonságos törlés

Gyári állapotba állítja vissza az SSD és NVMe tárolókat.

Utolsó módosítás naplózása

Nyomon követi az utolsó módosítást és elmenti USB-meghajtóra a preferált profilokat.

SATA csatlakozók átnevezése

Nevezze át a SATA csatlakozókat a könnyebb azonosíthatóság érdekében.

Felhasználói profil

Elmenti a BIOS beállításait az átálláshoz egy új BIOS-változatra vagy egy másik rendszerre.

Q-Fan Control

Itt állítható kézzel a ventilátorok sebessége, vagy az előre beállított ventilátorprofilok segítségével gyorsan kiválasztható a normál, csendes, turbó vagy teljes sebességű (Standard, Silent, Turbo, Full Speed) mód. A rendszerventilátorok alapértelmezés szerint akkor kapcsolnak teljes sebességre, ha a hőmérséklet eléri a 75°C-ot.


Teljesítmény

Élvezd a remek teljesítményt; a hűtés teljes körű vezérlését, a gyors tárolást és a memória megbízhatóságát és sebességét fokozó exkluzív technológiákat.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

Hűtés
                                              

Tökéletes tervezésű processzorhűtő

A ROG Strix B360-G Gaming minden eddiginél kiterjedtebb hűtésvezérléssel rendelkezik, amely a Fan Xpert 4 Core szoftverben vagy az UEFI BIOS-ban állítható be.

Több hőmérsékleti forrás: Minden csatlakozónál beállítható három (felhasználó által megadható) hőérzékelő figyelése és a reagálás ezekre a terhelés szerint szabályozott hűtéshez. Minden könnyedén felügyelhető a Fan Xpert 4 Core alkalmazással vagy az UEFI-vel.

4 tűs PWM/DC ventilátor: Minden alaplapi csatlakozó támogatja a PWM vagy DC ventilátorok automatikus felismerését.

AIO szivattyú ventilátor: Egy dedikált PWM/DC csatlakozó a kombinált vízhűtéses konfigurációkhoz.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING


Optimalizálás
                                              

Teljesítményjavulás

Ha a borzongatóan izgalmas játékhoz addig húznád fel a teljesítményt, ameddig csak mered, az exkluzív AI Suite 3 műszerfal-jellegű paneljén a ROG Strix B360-G Gaming alaplapos rendszer szinte minden aspektusát finomhangolhatod. Teremtsd meg a legjobb teljesítmény, hűtés, stabilitás és hatékonyság tökéletes egyensúlyát — egy egyszerű, intuitív kezelőfelületen.

SPECIÁLIS VENTILÁTORVEZÉRLÉS: A ROG Strix alaplapokkal teljes körben vezérelhetők a ventilátorok és az „all-in-one” (AIO) hűtők, akár a Fan Xpert 4 Core szoftverrel, akár a szaksajtó által is elismert UEFI-vel. Akár lég-, akár vízhűtést használsz, az Auto-Tuning móddal minden paraméter intelligensen állítható, egyetlen kattintással. Van egy Extreme Quiet (extrém csendes) mód is, amely minden ventilátor sebességét az alapértelmezett minimum alá csökkenti – ezzel a rendszer az egyszerűbb feladatok elvégzése közben nem lesz hangosabb, mint a szellő suttogása.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

MINDENRE KITERJEDŐ ENERGIATAKARÉKOSSÁG: Az EPU (Energy Processing Unit) segítségével rendszerszintű energiamegtakarítás érhető el azzal, hogy automatikusan optimalizálja az áramfogyasztást és az Away (távollét) móddal a lehető legtakarékosabb működést valósítja meg — ez egy olyan intelligens beállítás, amely a nem használt I/O-vezérlők lekapcsolásával extrém takarékos üzemmódba kapcsolja a gépet.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

PRECÍZ, DIGITÁLIS TÁPVEZÉRLÉS: A Digi+ feszültségszabályzó modul (VRM) lehetővé teszi a feszültségesések valós idejű kezelését, a váltást a frekvencia- vagy takarékosságközpontú beállítások között, illetve a CPU feszültségszabályozás finomhangolását a kiemelkedő stabilitás és teljesítmény érdekében.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

Audió

A kártyára játékhoz megfelelő audioeszköz is került azért, hogy beszerelés után azonnal játszhass, cseveghess, online hang- és videoanyagokat nézhess. Az intelligens útvonalkezelés képes a különféle audio-adatfolyamokat más és más eszközökre továbbítani.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING


Sonic Studio III
                                              
Intuitív hangzásjavító eszköz

A Sonic Studio támogatja a VR-headsetek HRTF („head-related transfer function”) alapú* virtuális térhatású hangzását, olyan hangképet adva a környezetről, amellyel még mélyebbre merülhetsz az akcióban. Az intuitív Sonic Studio felület sokféle EQ-beállítást és egy kattintással elérhető, előre megadott konfigurációkat kínál, lehetővé téve, hogy a saját ízlésedhez szabd a headset jellemzőit.

*Az ún. „head-related transfer function”, fejhez rögzített átviteli függvény egy olyan audioalgoritmus, amely fejszoborral felvett hangadatokból származik. A fej körül egy körkörös rácsból teszthangokat játszanak le, hogy megkeressék a különféle irányokból érkező hangok apró változásait. Az eredményeket egy olyan algoritmusban foglalják össze, amellyel a Sonic Studio a virtuális térhatású hangokat életszerűbben tudja feldolgozni.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING


Sonic Radar III
                                              

Látható hangok a győzelemhez

Az új Sonic Radar III továbbfejlesztett audio-alrendszere a hangokat minden eddiginél pontosabban dolgozza fel, hogy mindig tudd, mi történik körülötted. Ez mostantól egy képernyőn megjelenő nyilat is tartalmaz, amelynek segítségével azonnal kiszúrhatod, hogy hol az ellenség. Észleld a legfontosabb játékon belüli hangok forrását, és csiszold tökéletesre az ellenség felderítésének képességét. Az új Audio Boost abban segít, hogy ne préda legyél, hanem vadász: szűrőivel a leghalkabb zajokat is meghallod.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING


Supreme FX
                                              

Árnyékolt audió, tökéletes hang

Merülj bele a hangokba a ROG Strix SupremeFX audiotechnológiájával. Az S1220A kodekkel a SupremeFX integrált audiomegoldása úgy készült, hogy kiegyenlített frekvenciaválaszt és semleges, részletgazdag hangképet nyújtson. Az előlapi panel fejhallgató-kimenetének két kiegészítő műveleti erősítője megfelelő áramerősséget és feszültséget biztosít a fejhallgatók teljes potenciáljának kiaknázásához.

Audioárnyékolás: Az elektromágneses interferencia elleni hatékony árnyékolás gondoskodik az audiojelek integritásáról a legjobb minőség eléréséhez.

Audiovonali árnyékolás: Az intelligens árnyékolás védelmet nyújt az alaplapból vagy egyéb kiegészítőkből származó elektromágneses interferencia ellen, ezzel is segítve a tiszta megszólalást.

Két műveleti erősítő: A két alaplapi műveleti erősítő biztosítja kedvenc fülesed kivételes hangját azzal, hogy 32-600 ohmos impedanciájú fejhallgatókat is meg tud hajtani.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

Hálózatkezelés

A legfrissebb technológiákkal gyorsan és egyszerűen kiaknázható a stabil, nagy sebességű kapcsolatok minden előnye.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING


Intel Gigabit Ethernet
                                              

Nagyobb átviteli kapacitás és kisebb CPU-terhelés a nagyszerű játékélményért

A ROG Strix B360-G Gaming a legfrissebb Intel Ethernet (I219-V) vezérlővel gondoskodik a gyorsabb, simább játékról. Az Intel LAN egyszerre csökkenti a CPU terhelését és kínál magas TCP- és UDP-átvitelt, nagyobb feldolgozási teljesítményt nyújtva a játékokhoz.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING


GameFirst IV
                                              

Mindent egy célért: soha többé akadozást!

A GameFirst IV optimalizálja a hálózat sebességét a gyorsabb, akadozásmentes online játékért. Az új Multi-Gate Teaming szolgáltatással akár mindegyik hálózati kapcsolatodat képes összefogni a gigantikus sávszélesség és a minden eddiginél simább játékélmény biztosításához. Élvezni fogod a vadonatúj Intelligent módot is, amely automatikusan adatbázisba rendezi az új alkalmazások adatait azért, hogy az egyes játékok a legjobb teljesítmény eléréséhez optimalizáltan működhessenek.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING


LANGuard
                                              

Nagyobb átviteli kapacitás, a legjobb túlfeszültség-védelem

A LANGuard biztonságosabb, megbízhatóbb kapcsolatokat jelent csata közben. A fejlett jelcsatolási technológia és a felsőkategóriás felületszerelt gyártási eljárás együttes erővel védi a ROG Strix B360-G Gaming csatlakozásait és biztosít megnövelt teljesítményt. Erre segítenek még rá az elektrosztatikusan védett és túlfeszültség-védelemmel ellátott alkatrészek (ESD Guards), amelyek 1,9-szer jobban tűrik a statikus feltöltődést és 2,5-szer jobban védenek a kisülések ellen — akár 15 kilovoltig!

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

A ROG Strix többet ad

Tervezz, építsd meg, és hangold be a gépedet, és mutasd meg a saját stílusodat — A ROG Strix minden lépésnél támogat.


OVERWOLF
                                              

Maradjon játékban

Az Overwolf egy ügyes, nem tolakodó képernyőréteg, amelyen játék közben böngészeted a netet, láthatod az e-mail és IM-üzeneteidet, illetve közvetítheted vagy rögzítheted a saját játékmenetedet. Az Overwolf alkalmazásáruházából színben illeszkedő ROG felületek (skinek) is letölthetők, amelyek azt hirdetik, hogy egy elitalakulat tagja vagy.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

Asus ROG STRIX B360-G GAMING


ROG CLONE DRIVE
                                              

Képzeld el, hogyan lehetne a legokosabban használni a meghajtókat.

A vadonatúj ROG Clone Drive egy ügyes, kényelmes klónozási megoldás, amellyel gyorsan és hatékonyan készíthetők pontosan azonos másolatok (klónok) a merevlemezekről vagy az SSD-kről. A Clone Drive annyira intelligens, hogy egyszerre akár két célmeghajtóra is le tud klónozni egy meghajtót, vagy képfájlba másolni egy fájlt a lemezedről — mindent nyaktörő sebességgel.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

A VR Ready is túl

A ROG Strix B360-G Gaming készen áll a virtuális valóság kezelésére — és még tovább megy! Az ASUS Beyond VR Ready jelölés azt jelenti, hogy a ROG Strix B360-G Gaming alaplapot sokféle kategóriavezető alkatrésszel teszteltük azért, hogy biztosak lehessünk benne, a munkával, játékkal és szórakozással kapcsolatos igényeket is maximális teljesítménnyel tudja kielégíteni. Az ASUS Beyond VR Ready új lehetőségeket nyújt az épített gépek összeállításához és az álomrendszer megépítéséhez — teljes magabiztossággal.

Asus ROG STRIX B360-G GAMING

Az Intel ereje

Intel® B360 lapkakészlet

Az Intel® B360 egy egylapkás rendszer, amely támogatja a 8. generációs Intel® Core™ LGA1151 processzorok használatát. Ez soros pont-pont kapcsolatokkal javítja a teljesítményt, növelve a sávszélességet és a stabilitást. Ezen felül a B360 lapkakészlet összesen maximum négy USB 3.1 Gen 2 csatlakozót, két USB 3.1 Gen 1 csatlakozót, hat 6 Gbps sebességű SATA-csatlakozót szolgál ki, valamint a 32 Gbps sebességű M.2 eszközöket és a PCIe 3.0 sávsebességet is támogatja az adatok gyorsabb beolvasásához. Az Intel B360 lapkakészlet emellett támogatja az integrált grafikus eszközök használatát is, hogy a legmodernebb grafikus teljesítményt élvezhesd.

Készen áll a 8. generációs Intel® LGA1151 Core processzorok fogadására

Ez az alaplap támogatja a 8. generációs, LGA1151 tokozású Intel® Core™ processzorok használatát, valamint integrált grafikus, memória- és PCI Express®vezérlői dedikált lapkakészletekkel támogatják az alaplapi grafikus kimenetet, kezelik a kétcsatornás (4 DIMM modul) DDR4 memóriát és a 16 PCI Express 3.0/2.0 sávot is a nagyszerű teljesítmény eléréséhez.

Műszaki adatok

Processzor

 • Intel® 8. generációs Core™ processzorokhoz processzorok 
 • Támogatja az Intel® Turbo Boost 2.0 technológiát

* A támogatott CPU-k listája a www.asus.com oldalon olvasható

Lapkakészlet

 • Beépített Intel® B360

Memória

 • 4 x DIMM, Max. 64 GB, DDR4 2666/2400/2133 MHz Nem ECC, nem pufferelt memória 
 • Kétcsatornás memória architektúra 
 • Támogatja az Intel® Extreme Memory Profile-t (XMP)

* A memória QVL (minősített szállítók listája) a www.asus.com webhelyen és ebben a kézikönyvben található. 

** A 2666 MHz-es és gyorsabb DDR4 memóriamodulok az Intel® 8. generációs, 6 magos vagy fejlettebb processzorain maximum 2666 MHz-cel futnak.

Grafikus megjelenítés

 • Integrált grafikus vezérlő - Intel® HD Graphics támogatása 
 • Multi-VGA kimenet támogatása: HDMI/DVI-D csatlakozók 

- HDMI-kimenet támogatása max. 4096 x 2160 (@ 30 Hz) felbontással

- DVI-D-kimenet támogatása max. 1920 x 1200 (@ 60 Hz) felbontással

Több GPU-s támogatás

 • Kétkártyás AMD CrossFireX™ technológia támogatása

Bővítőhelyek

 • 1 db PCIe 3.0 x16 
 • 1 db PCIe 3.0 x16 (max. x4 módban) 
 • 2 db PCIe 3.0/2.0 x1

Háttértár

 • 1 db M.2 Socket 3, M Key csatlakozással, 2242/2260/2280 típusú tárolóeszközök támogatása (PCIe 3.0 x4 mód)
 • 1 db M.2 Socket 3, M key elrendezéssel, 2242/2260/2280 típusú tárolóeszközök támogatása (SATA és PCIE 3.0 x2 mód)
 • 6 db 6 Gb/s SATA-csatlakozó
 • Intel® Optane™ memória fogadására felkészítve

Hálózat

 • Intel® I219V
 • Túlfeszültség ellen védő LANGuard
 • ROG GameFirst IV

Audioformátumok

 • ROG SupremeFX 8 csatornás nagyfelbontású hangkodek 

- Támogatott funkciók: Bedugott csatlakozók felismerése, Több folyam egyidejű lejátszása (multi-streaming) , az előlapi csatlakozók funkciójának átváltása

 • Audiojellemző:

- SupremeFX Shielding™ (árnyékolási) technológia

- Optikai S/PDIF kimeneti csatlakozó hátul

- LED-es megvilágítású audiojel-árnyékolás: Precízen elkülöníti az analóg és digitális jeleket és nagymértékben csökkenti a multilaterális interferenciát, és közben csodás világító vonallal mutatja a jel útját.

- Felsőkategóriás, japán audiokondenzátorok: Meleg, természetes, magával ragadó hangot biztosítanak kivételes tisztasággal és hűséggel

- Sonic Radar III

- Sonic Studio III + Sonic Studio Link

- Impedanciaérzékelés az előlapi és a hátlapi fejhallgató-kimenethez is

- Dual OP Amplifiers

- Kiváló minőségű, 120 dB (a hátsó vonali kimeneten) 113 dB SNR-es felvételi bemenet

USB-csatlakozók

 • 2 db USB 3.1 Gen 2 csatlakozó 
 • 4 db USB 3.1 Gen 1 csatlakozó 
 • 6 db USB 2.0 csatlakozó

Túlhúzási jellemzők

 • ROG RAMCache II
 • ROG CloneDrive
 • Előszerelt I/O pajzs
 • Overwolf
 • GameFirst IV

Speciális jellemzők

 • A Guardian funkció:

- ESD Guard-ok a LAN, audio, KBMS és USB3.1/3.0/2.0 csatlakozókon

- DRAM-ok túláram elleni védelme

- 10K Black Metallic kondenzátorok

- Rozsdamentes acél I/O hátlap

- Kifejezetten tartós alkatrészek

- DIGI+ VRM

- SafeSlot

 • Exkluzív ASUS-funkciók :

- GPU Boost 

- AI Suite 3

- ASUS UEFI BIOS, EZ módban felhasználóbarát grafikus felülettel

ASUS csendes hűtési megoldás :

- ASUS Fan Xpert 4 Core

 • AURA :

- Aura világításvezérlés

- Aljzatok Aura RGB-szalaghoz

 • ASUS EZ DIY :

- ASUS CrashFree BIOS 3 

- ASUS EZ Flash 3 

- ASUS MyLogo 

 • ASUS Q-Design :

- ASUS Q-Slot

- ASUS Q-DIMM

Hátoldali I/O-portok

 • 1 db PS/2 billentyűzet/egér kombinált csatlakozó
 • 1 db DVI kimenet
 • 1 db HDMI
 • 1 db optikai S/PDIF kimenet
 • 2 db USB 3.1 Gen 2 
 • 5 db aranyozott audio jack csatlakozó
 • 2 db USB 3.1 Gen 1 (kék)
 • 2 db USB 3.1 Gen 2 (vörös) Type-A
 • Kisülések ellen védett LAN (RJ45) csatlakozó

Belső I/O csatlakozók

 • 1 db USB 3.1 Gen 1 (max. 5 Gbps) kivezetés további 2 USB 3.1 Gen 1 csatlakozó támogatásához
 • 1 db AAFP csatlakozó
 • 2 db USB 2.0 csatlakozó további 4 USB 2.0 port használatához
 • 1 db COM csatlakozó
 • 1 db M.2 Socket 3 M Key csatlakozással, 2242/2260/2280 típusú tárolóeszközök támogatása (PCIe 3.0 x4 mód)
 • 6 db 6 Gb/s SATA-csatlakozó
 • 1 db Aura RGB fényszalag-csatlakozó
 • 1 db TPM tüskés csatlakozó 
 • 1 db CPU-ventilátor csatlakozó 
 • 2 db házventilátor-csatlakozó 
 • 1 db 24 tűs EATX tápcsatlakozó
 • 1 x M.2 Socket 2 with M Key, type 2242/2260/2280 storage devices support (SATA & PCIE 3.0 X2 mode)
 • 1 db előlapi csatlakozó 
 • 1 db AIO_PUMP csatlakozó 
 • 1 db CMOS-törlő jumper
 • 1 db 8 tűs EATX 12 V tápcsatlakozó

Tartozékok

 • felhasználói kézikönyv
 • 2 db 6,0 Gb/s Serial ATA kábel
 • 1 db terméktámogató DVD
 • 1 db M.2 csavarkészlet
 • 1 db Strix ajtóakasztó
 • 1 kábelkötegelő, fekete
 • 1 db ROG Strix matrica

BIOS​​​​​​​

 • 1 x 128 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS, PnP, WfM2.0, SM BIOS 3.0, ACPI 6.0, Multi-language BIOS, ASUS EZ Flash 3, CrashFree BIOS 3, F6 Qfa n vezérlő, F3 Kedvencek, Utolsó módosítások napló, F12 PrintScreen és ASUS DRAM SPD (Serial Presence Detect, soros jelenlét-észlelés) memóriainformációk, ASUS Secure Erase, ASUS User Profile, F4 AURA BE/KI, F9 Keresés

Kezelhetőség​​​​​​​

 • WOL, WOR, PXE

Operációs rendszer​​​​​​​​​​​​​​

 • Windows® 10 64-bit

Méret szabvány

 • mATX kivitelezés
 • 9.6 " x 9.6 " ( 24.4 cm x 24.4 cm )
Teljes leírás

Specifikációk

Processzor
Cikkszám
638808
Gyártó
ASUS
Garancia
3 éves
Processzor foglalat
LGA 1151
Chipset
Intel
Memória
Memória foglalat
DDR 4
Memóriahelyek száma
4
Csatlakozás
Integrált video
Intel HD Graphics
Integrált hang
8 csatornás
Egyéb integrált eszközök
AMD CrossFireX™ támogatás, Gigabit LAN
Belsõ bõvítõ csatlakozók
1 db PCI-E 3.0 x16, 2 db PCIe 3.0/2.0 x1, 1db PCIe 3.0 x16 (x4 mode)
Belsõ csatlakozók
1 db COM, 1 db M.2, TPM, AAFP, USB 2.0, USB 3.1 Gen1, 6 db SATA 6 GB/s, 1 x RGB LED
Külsõ csatlakozók
hálózati csatlakozó (RJ45), HDMI, PS/2-es egér/billentyűzet csatlakozó, 1 db S/PDIF (optikai), DVI, 6 db USB 3.1
Csatoló felület
PCI-E 2.0, PCI-E 3.0, USB, HDMI, Jack, RJ-45
Egyéb
Hálózati vezérlõ
Gigabit LAN
Méret
Micro ATX
Tápellátás
24+8pin EATX
Teljes specifikáció

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • ASUS ROG STRIX B360-G Gaming alaplap (90MB0WD0-M0EAY0) ASUS ROG STRIX B360-G Gaming alaplap (90MB0WD0-M0EAY0)
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!