17 790 Ft

Hasonló elérhető termékek

Activision Call of Duty Modern Warfare Xbox One játékszoftver (2806044)

Platform : Xbox One
Műfaj : akció, lövöldözős
Korhatár: 18+

Részletes leírás »
17 790 Ft

Nem kapható

Platform

Activision Call of Duty Modern Warfare PS4 játékszoftver (2806043)Activision Call of Duty Modern Warfare Xbox One játékszoftver (2806044)

Részletes leírás

Call of Duty Modern Warfare Xbox One játékszoftver jellemzői:

Készülj fel a sötétre, a Modern Warfare itt van! A Call of Duty sorozat legünnepeltebb tagja, idén Október 25-én visszatér a Call of Duty®: Modern Warfare® megjelenésével. A teljesen új játék, amelyet az Activision ad ki és az Infinity Ward fejlesztőcsapata készített, a modern időkbe kalauzolja a játékosokat, ahol a másodperc tört része dönt a globális hatalmi harcokról. A Modern Warfare® tartalmazni fogja a megszokott gyors tempójú, elbeszéléssel átszőtt egyjátékos módot, az akciódús többjátékos módot és egy új kooperatív játékmódot!

Call of Duty Modern Warfare PS4 játékszoftver

Call of Duty Modern Warfare Xbox One játékszoftver:

  • Platform : Xbox One
  • Műfaj : akció, lövöldözős
  • Korhatár: 18+

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
649667
Gyártó
ACTIVISION
Garancia
nincs
Platform
Xbox One
Műfaj
akció, lövöldözős, verekedős
Korhatár besorolás (PEGI)
18+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!