2 990 Ft 598,00 Ft / db

Hasonló elérhető termékek

Karcher gyapjú porzsák (6.904-329) - [Újszerű]

Újszerű termék
Gyapjú porzsák
Nagyfokú szennyeződésfelvevő képesség

Nem kapható

2 990 Ft 598,00 Ft / db

Részletes leírás

Újszerű

Felbontott, használatba helyezett készülék, eredeti csomagolásba és eredeti állapotába visszaállított. Részletekért KATTINTS IDE!

Karcher gyapjú porzsák (6.904-329) - [Újszerű] jellemzői:

 Karcher gyapjú porzsák (6.904-329) adataiA hagyományos papírporzsákokkal szemben a gyapjú porzsák 2x, 3x annyi port képes felvenni, mivel a finom por által nem szakad szét olyan gyorsan. Ez azt jelenti, hogy ritkábban kell cserélni, kevesebb a szemét, és kevesebb porzsákot kell vásárolni. Ezenkívül pedig a gyapjú porzsák nagyon erős.

Rendkívül tépésálló flíz porzsák nagy szűrőteljesítménnyel. A porfelvétel a szokásos porzsákok háromszorosa. Ez kevesebb hulladékot jelent. Praktikus zárófül segíti a higiénikus ártalmatlanítást.

Kompatibilis készülékek

  • VC 6
  • VC 6 Premium
  • VC 6100
  • VC 6200
  • VC 6300 *


Funkció és teljesítmény

  • Kiváló minőségű flízanyag
  • Nagyfokú szennyeződésfelvevő képesség
  • Különösen tépésálló


Kiszerelés: 5 db

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
665904
Gyártó
KARCHER
Anyaga
gyapjú

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!