13 790 Ft 17 990 Ft (23%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Hidden Side 70431 A sötétség világítótornya

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól
Elemek száma: 540
Figurák száma: 5

Részletes leírás »
13 790 Ft 17 990 Ft (23%)

Nem kapható

Részletes leírás

LEGO® Hidden Side 70431 A sötétség világítótornya adatai:

Üdvözlünk, ez a LEGO® Hidden Side 70431 A sötétség világítótornya univerzum, ahol a fizikai és a digitális világ összeér, és hihetetlen, egy- vagy többszemélyes kiterjesztett valóság (AR) élményt biztosít. Ez a LEGO® Hidden Side 70431 sötétség világítótornya  készlet ötvözi a LEGO építőjátékok nyitott, kreatív játékélményét egy kiterjesztett valóság (AR) alkalmazással, így a modellel való interakció eseményeket indít el a digitális világban. Vagány interaktív építőjáték gyermekeknek Csak szkenneld be ezt a világítótorony modellt egy Hidden Side AR alkalmazással ellátott okoseszközzel, és megelevenedik az elképesztő digitális világ. Itt a gyermekek kalandozhatnak és rejtélyeket oldhatnak meg, szellemekre vadászhatnak, és csatába szállhatnak a szellemek vezetőjével, Joe Ishmaellel! 5 vagány minifigurával ráadásul véget nem érő hagyományos LEGO szerepjátékban is részük lehet! Folyton változó digitális játékélmény A LEGO Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és épületeket. A kiterjesztett valóság játékélményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és különleges eseményekkel bővítjük.

 

  • A 8 éves vagy annál idősebb gyermekek nagyon fogják élvezni a magával ragadó, egy- vagy többszereplős kiterjesztett valóság (AR) játékélményt ezzel a LEGO® Hidden Side sötétség világítótornya játékkészlettel – amely szellemesen kombinálja a fizikai és a digitális LEGO játék valóságát.
  • Mit rejt a doboz? Ez az AR játékkészlet digitálisan interaktív világítótorony modellt tartalmaz szirttel, sziklákkal és egy mólóval, valamint jet skivel és Jack, Parker, csontváz, Jennie Napo és Claus Stormward minifigurával.
  • Ebben a LEGO® világítótorony modellben elképesztő digitális világ elevenedik meg, ha a LEGO® Hidden Side AR alkalmazással ellátott okoseszközön keresztül szemléljük. A gyermekek ezután vadászhatnak a szellemekre, rejtélyeket oldhatnak meg, és csatázhatnak a szellemek vezetőjével, Joe Ishmael-lel¬¬¬¬¬.
  • Ideális születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándékot keresel 8 éves vagy annál idősebb gyermekek számára? Ez a LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóság játék remek ajándék a LEGO építőjátékok rajongói és olyan gyermekek számára, akik szeretik a virtuális valóságot és a videojátékokat.
  • Megépítve a többfunkciós LEGO® Hidden Side A sötétség világítótornya (70431) modell 29 cm magas, 22 cm széles és 18 cm mély.
  • Elem nélkül működő építőjáték A Hidden Side AR alkalmazás kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Kérjük, ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
  • Ezt a LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóság alapú építőkészletet gyerekjáték megépíteni. Könnyen követhető építési útmutatót is találsz a csomagban és online. Csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a móka!
  • A LEGO® Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és épületeket. A kiterjesztett valóság játékélményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és eseményekkel bővítjük.
  • A LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóságbeli játékok a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak felelnek meg, annak érdekében, hogy a LEGO kockák és elemek szabvány méretűek, kompatibilisek és továbbra is könnyen összeilleszthetőek és szétszedhetőek legyenek – minden alkalommal.
  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük építőkockáinkat és elemeinket, így biztosítjuk, hogy minden gyermekeknek szánt játékkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
684449
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
540
Figurák száma (db)
5
Ajánlott korosztály
8 éves kortól

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!