13 790 Ft 17 990 Ft (23%)

Hasonló elérhető termékek

LEGO® Hidden Side 70432 Kísértetjárta vásártér

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól
Elemek száma: 466
Figurák száma: 3

Részletes leírás »
13 790 Ft 17 990 Ft (23%)

Nem kapható

Részletes leírás

LEGO® Hidden Side 70432 Kísértetjárta vásártér adatai:

 A virtuális valóság és a videojátékok szerelmesei otthon fogják érezni magukat a fantasztikus LEGO® Hidden Side univerzumban, a fizikai és a digitális játék találkozásánál, amely hihetetlen, egy- vagy többszemélyes játékban a kiterjesztett valóság (AR) élményt biztosít. Ez a kísértetjárta vidámpark (70432) szellemvadász játék a megépíthető LEGO modellt alkalmazással ötvözi, így a modellel való interakció eseményeket indít el a digitális világban. Digitálisan interaktív építőjáték • Ez a kísértetjárta vidámpark modell megelevenedik, amikor a LEGO Hidden Side AR alkalmazással ellátott okoseszközön keresztül szemléljük. A gyermekek ezután vadászhatnak a szellemekre, csatázhatnak a főszellemmel, Tragico bohóccal egy izgalmakkal teli digitális világban. Hullámvasúttal, zuhanótoronnyal és 5 minifigurával ez a jelenet tökéletes a kreatív szerepjátékhoz! Folyton fejődő digitális játékélmény A LEGO Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és épületeket. Az AR játékélményt folyamatosan új tartalommal, szereplőkkel és különleges eseményekkel bővítjük.

 

  • A LEGO® Hidden Side építőkészlet a LEGO építőjátékok nyitott, kreatív világát digitális élménnyel ötvözi, ami magával ragadó, egy- vagy többszemélyes játékot tesz lehetővé a kiterjesztett valóságban (AR). Ideális 8 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.
  • Mit rejt a doboz? Ez a kiterjesztett valóság (AR) LEGO® készlet digitálisan interaktív Hidden Side kísértetjárta vidámpark modellt tartalmaz hullámvasúttal, zuhanótoronnyal és Jack, Parker, J. B., Jimbo Loblo és Terry Top minifigurával.
  • A kísértetjárta vidámpark modell megelevenedik, amikor az ingyenes LEGO® Hidden Side AR alkalmazással ellátott okoseszközön keresztül szemléljük. A gyermekek ezután rejtélyeket oldhatnak meg és különféle tárgyakat kereshetnek a kísértetjárta digitális világban.
  • Ideális születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándékot keresel 8 éves vagy annál idősebb gyermekek számára? Ez a mozgalmas LEGO® Hidden Side játékkészlet remek ajándékötlet a LEGO építőjátékok és a virtuális valóság, valamint a videojátékok szerelmeseinek.
  • Megépítve ez a LEGO® Hidden Side Kísértetjárta vidámpark (70432) kiterjesztett valóság játékkészlet 28 cm magas, 35 cm széles és 27 cm mély.
  • Elem nélkül működő építőjáték A Hidden Side AR alkalmazás kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Kérjük, ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
  • Ezt a LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóság alapú játékot igazán gyerekjáték elkezdeni. A dobozban megtalálod a könnyen követhető építési útmutatót – szóval csak bontsd ki a LEGO kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a móka!
  • A LEGO® Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és épületeket. A kiterjesztett valóság játékélményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és eseményekkel bővítjük.
  • A LEGO® Hidden Side építőjáték készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy a kockák és elemek szabvány méretűek, kompatibilisek és továbbra is könnyen összeilleszthetőek és szétszedhetőek legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük építőkockáinkat és elemeinket, így biztosítva, hogy minden LEGO® Hidden Side játékkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
684450
Gyártó
LEGO
Garancia
1 éves
Elemek száma (db)
466
Figurák száma (db)
3
Ajánlott korosztály
8 éves kortól

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!