7 490 Ft

Hasonló elérhető termékek

Newell utángyártott akku EN-EL14

1150 mAh kapacitás
7,4 V feszültség
Lítium-ion technológia

Részletes leírás »
7 490 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Newell utángyártott akku EN-EL14 adatai

A Newell utángyártott akkumulátorok kiváló minőséget, biztonságos használatot és fejlett technológiát kínálnak.

Kiváló minőségű cellákat használtunk a Newell akkumulátor előállításához. A milliamperben megadott kapacitás valódi és hosszú élettartamot biztosít.

A beépített intelligens védelmi rendszer, az elektronikus áramkör IC-jén alapul, és vezérli a töltési folyamatot. Ez biztosítja az eszköz és a felhasználó biztonságát.

A Newell akkumulátor EN-EL14 lítium-ion technológiával készült. Ez lehetővé teszi az újratöltést bármikor, az úgynevezett „memóriahatás” veszélye nélkül.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
783602
Gyártó
NEWELL
Garancia
3 éves
Akkumulátor kompatibilitás
Li-ion
Kapacitás
1 150 mAh

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!