12 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Amaya ugráló taxi

Ugráló taxi sárga színben
Egyensúly-, mozgáskoordináció, ügyesség fejlesztő
Nagy tűrőképességű, ellenálló gumiból készült

Részletes leírás »
12 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Amaya ugráló taxi adatai:

Üzletünk által kínált Amaya márkájú ugráló taxi kedvező választás az egyensúlyérzék, mozgáskoordináció és ügyesség fejlesztését figyelembe véve. Ráadásul ezek a főbb készségek mind szórakoztató játék közben fejlődnek. A felfújható autó ideális játék a kisgyermekek számára. A mozgáskoordináció fejlesztése mellett, elősegíti az izmok és a gerinc stabilizálását, átmozgatja a test főbb izomcsoportjait.

Mind beltéren, mind kültéren tökéletesen használható, ugyanis erős, nagy tűrőképességű, ellenálló gumiból készült, mely minden méreganyagtól mentes. A számos alkalommal tesztelt játékszer minden téren megfelel az európai előírásoknak. Tisztítása nagyon egyszerű, vízzel lemosható, valamint ellenáll a változó időjárási körülményeknek.

További információk

  • Hosszúság: 49 cm
  • Szélesség: 36 cm
  • Magasság: 37 cm
  • Súly: 1800 gramm
  • Amaya ugráló taxi színe: Sárga
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
792009
Gyártó
Amaya
Garancia
2 éves
Kategória
mozgásfejlesztő
Kinek ajánljuk?
fiúknak és lányoknak
Játékosok száma
1 játékos
Elem igény
nem kell bele elem
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!