1 490 Ft

Szaküzlet információk!

Egyes üzleteink vasárnap is nyitva tartanak, ellenőrizd a nyitva tartást! 2021. március 8-tól a szaküzletben történő rendelésátvétel ideiglenesen - a jelenlegi járványügyi korlátozások miatt - nem elérhető. A már - szaküzletes átvétellel - leadott rendelésekkel kapcsolatos információkról és az érvényben lévő korlátozásokról bővebben itt olvashatsz!

Kelemen Zoltán - A ködlovagok tegnapjai

Raktáron

Raktáron

Kiadó: Design Kiadó; 2012
128 oldal
ISBN: 9789630839488

Részletes leírás »
1 490 Ft

Mikor és hol vehetem át?

 • Átvételi pontokon 990 Ft 6 - 7 munkanap Részletek
 • eMAG easybox csomagautomata ponton 690 Ft 6 munkanap Részletek
 • Házhozszállítással 990 Ft 6 - 7 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Kelemen Zoltán - A ködlovagok tegnapjai adatai:

Kelemen Zoltán tanulmánykötete a századforduló magyar irodalmának az Osztrák-Magyar Monarchia kulturális-civilizációs együttesét megteremtő és azt értelmező szerzők művészetével foglalkozik. Cholnoky Viktor, Cholnoky László, Szini Gyula, Krúdy Gyula, Lovik Károly és Török Gyula életműve a vizsgálat tárgya, különös tekintettel azokra a műveikre, melyek kapcsolatba hozhatóak a dualizmus korával, illetve valamilyen módon reagálnak arra. A vizsgált szerzők művészetére - eltérő mértékben - hatással volt Jókai Mór életműve, így az elemzések az írók személyes Jókai befogadástörténetét is áttekintik, különös figyelmet fordítva arra, hogy a szerzők szépirodalmi tevékenységük mellett jelentős újságírói tevékenységet fejtettek ki, s életművük e két területe között szoros megfelelések figyelhetőek meg. "A ködlovagok tegnapjai" olyan, a korban közismert társadalmi jelenségek földolgozását vizsgálja, melyek különböző mértékben, de foglalkoztatták az említett szerzőket. Ezek a kártyajátékok és a kártya ikonologikus szimbolikája, a korban megszülető, közép-európai eredetű tudomány, a pszichoanalízis, valamint az Osztrák-Magyar Monarchia jellegzetes művészi önkifejező eszköze, az operett, mely látszat és valóság átjárhatóságának központi szimbólumaként értelmezhető. A kötet a századforduló magyar irodalmát kutatók-tanulmányozók, és az érdeklődő olvasók figyelmére egyaránt számot tart.

 • Kiadó: Design Kiadó; 2012
 • 128 oldal
 • ISBN: 9789630839488
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
810639
Gyártó
Design Kiadó
Garancia
nincs
Kiadó
Design Kiadó
Oldal
128 oldal
Könyv témája
Irodalom

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • pptrag8v80bxobbdwikq5wd6ltz0q6c4lcaxboiijpeg.jpeg Kelemen Zoltán - A ködlovagok tegnapjai
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Leggyakoribb kiegészítők

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!