31 900 Ft

Online rendeléssel kényelmesebb! A termék foglalása ✓ SMS értesítés, ha átvehető ✓
Ezred utcai üzletünkben (központi raktár) a RAKTÁRON és azonnal ÁTVEHETŐ jelöléssel ellátott termékek előkészítési ideje ~2 óra.

Hasonló elérhető termékek

Asist AE7C110DN-2 kompresszor, 1100W, 8bar, zöld

Teljesítmény: 1100 W
Üresjárati fordulatszám: 3550 / perc
Szívóképesség: 180 l / perc

Részletes leírás »
31 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Asist AE7C110DN-2 kompresszor, 1100W, 8bar, zöld adatai: 

 

Az Asist kisméretű hordozható kompresszor, 1100 W teljesítményfelvétellel, 230 V üzemi feszültséggel, olajmentes kompresszor tartozékokkal. Ez a kompresszor legfeljebb 8 bar nyomással működik, és percenként 180 liter levegőt szállít. A sűrített levegő ellátásként alkalmas gumiabroncs-felfújó berendezésekhez, fúvókákhoz, festék felhordásához, szegecseléshez, szegezéshez és tűzéshez. Hosszabbítások használata léggömbök, úszómedencék és felfújható csónakok felfújására is.

 

Az Assist kompresszor előnyei

Ennek az univerzális kompresszornak a nagy előnye a mobilitás és a kis méretek. Mivel a kompresszor kicsi, nem sok helyet foglal el a műhelyben vagy a garázsban, így bármikor kéznél van ha kell. A szabvány feszültségnek köszönhetően bárhol használhatja azt, ahol hálózati feszültséget talál, azaz otthon a garázsban, valamint a kertben és a házban. Nagyon egyszerű kezelés és egyszerű karbantartás. Mindenki igazán meg tudja csinálni. A kompresszor elegendő nyomással és szívóerővel rendelkezik a sűrített levegővel végzett munka túlnyomó többségéhez.

 

Miért érdemes megvásárolni egy asszisztens tok kompresszort ? Soha többé nem kell bajlódnia autója vagy kerékpárjának felfújásával, játékosan felfújhatja a kerti medencét, a gyermekmedencét vagy a légmatracokat és a golyókat is. Ha Ön barkácsoló, akkor minden bizonnyal érdekelni fogja egyéb lehetőségei, mint a sűrített levegővel történő tisztítás vagy a sűrített levegővel történő festékek alkalmazása.

 

Alapvető műszaki paraméterek

  • Feszültség: 230V / 50Hz
  • Teljesítmény: 1.1kW
  • Üresjárati fordulatszám: 3550 / perc
  • Szívóképesség: 180 l / perc
  • Asist AE7C110DN-2 kompresszor max. Nyomás: 8 bar
     

A csomag része

  • 1 pisztoly manométerrel
  • 1 hosszabbító fúvóka
  • 8 db adapter
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
860743
Gyártó
ASIST
Garancia
2 éves
Teljesítmény
1 100 W
Fordulatszám
3550 1 /perc
Max. nyomás
8 bar

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!