15 990 Ft

Bitdefender Total Security 2020 Anti-Vírus szoftver - 1 év, 10 eszköz

Raktáron

Raktáron

Garancia: 1 év - garancia
Anti-Vírus szoftver
1 évre, 10 eszközhöz
Dobozos verzió

Részletes leírás »
15 990 Ft

Mikor és hol vehetem át?

 • Szaküzletünkben INGYENESEN Azonnal Részletek
 • 2 eMAG üzletben a termék azonnal elérhető Azonnal Részletek
 • Átvételi pontokon 990 Ft 2 - 3 munkanap Részletek
 • eMAG easybox csomagautomata ponton 590 Ft 2 munkanap Részletek
 • Házhozszállítással 990 Ft 2 - 3 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Bitdefender Total Security 2020 Anti-Vírus szoftver - 1 év, 10 eszköz adatai:

Teljes körű védelem.

Csak végezd a dolgod. A biztonságról a Bitdefender gondoskodik.

A Bitdefender Total Security 2020 egy teljesen új generációs megoldás, amely biztosítja a Windows, a MacOS, az Android és az iOS készülékeid biztonságát anélkül, hogy befolyásolná az akkumulátor teljesítményét vagy az akkumulátor élettartamát. Védi az egész család magánéletét az összes ma ismert számítógépes fenyegetéstől, a bosszantó hirdetésektől és rosszindulatú szoftverektől, amelyek behatolnak a rendszerbe, hogy ellopják az adatokat, nyomon kövessék az online fizetéseket, vagy kémkedjenek utánad.

Fejlett fenyegetések elleni védelem
✓ Többrétegű zsarolóvírus (ransomware) elleni védelem
✓ Anti-phising
✓ Anti-fraud
✓ Biztonságos böngészés
✓ Helyreállító mód
✓ Biztonságos online bankolás
✓ Fájlmegsemmesítő
✓ Közösségi hálózati védelem
✓ Jelszómenedzsment
✓ Sérülékenységek felderítése

Jellemzők:
 • Multi-device - teljes védelem a Windows, a macOS, az Android és az iOS számára
 • Intelligens antivírus - valós idejű védelem a vírusok és a ransomware ellen
 • Biztonságos online fizetés - az internetes banki szolgáltatás biztonságos lesz
 • Webes böngészés védelme - véd az adathalásztól és a csalárd támadásoktól; nyomkövetőktől, akik adatokat gyűjtenek rólad
 • Adatvédelem - névtelen maradsz online állapotban, és védelem alatt állsz nyilvános WiFi hálózaton
 • Webkamera és mikrofonvédelem - egyetlen illetéktelen alkalmazás sem férhet hozzá a webkamerához vagy a mikrofonhoz
 • Szülői felügyelet - Óvja gyermekeid biztonságát, akár PC-t, MAC-et, akár mobiltelefont használnak
 • Tűzfal - megakadályozza az illetéktelen behatolást és szűri a hálózati forgalmat
 • Tiszta teljesítmény az eszköz lelassítása nélkül - Optimalizálja számítógéped vagy mobilod teljesítményét egyetlen kattintással
 • Lopás elleni védelem - megvédi eszközödet az elvesztés vagy lopás esetén
 • Bitdefender VPN - Védi az online jelenlétedet az összes internetes kommunikáció titkosításával
 


Bitdefender Autopilot™
Miután bekapcsoltad, az Autopilot magától gondoskodik a teljes kiberbiztonságról. Automatikusan hoz optimális döntéseket anélkül, hogy felugró ablakokon keresztül kérdezgetne.
Nincs külön telepítés, nincs külön konfiguráció. Csak bekapcsolod, és működik.

Bitdefender Photon™
Az innovatív, kizárólag a Bitdefender antivírusban található Photon technológia adaptálódik a futtató hardveres és szoftveres környezethez, így képes erőforrásokat spórolni, aminek köszönhetően nem lassítja le a gépet és gyorsan végzi a dolgát.
Végre egy antivírus, ami nem teszi használhatatlanná a géped.

Globális védelmi háló.
A munka nehéz része a felhőben kerül elvégzésre, aminek köszönhetően közel nulla kihatással rendelkezik a gépre. Ez azt jelenti, hogy a rendszer sebessége és performanciája változatlan marad.
A fájljaid továbbra is biztonságban vannak, azok nem kerülnek felküldésre és tárolásra a felhőbe.

Biztonságban a zsarolóvírusoktól.
Az érzékeny és értékes állományokat, fájlokat többrétegű védelem alá helyezheted, így azok biztonságban lesznek a különböző kártékony titkosító vírusoktól.

Közösségi hálózati védelem.
Maradj biztonságban a közösségi hálókon is. A Facebook, Twitter, Pinterest és más közösségi hálózatokon terjedő kártékony linkek és hivatkozások komoly biztonsági kockázatot jelentenek, a Bitdefender rendszere kiszűri ezeket.

Biztonságos jelszószéf.
Tudd biztonságban az érzékeny információidat (jelszavak, bankkártya adatok, stb.) egy virtuális széfben. Ha szükséged van rájuk bármikor hozzáférhetsz ezekhez, a böngésződben pedig automatikusan ki is tölti a rendszer a beviteli mezőket.


A BitdefenderTotal Security 2020 tökéletesen véd
A webhelyszűrő technológia biztosítja, hogy soha ne lépj be rosszindulatú webhelyekre. Mielőtt rákattintasz a linkre, ellenőrzi, hogy a keresési eredmények biztonságosak-e. A Bitdefender Total Security 2020 blokkolja az összes ismert fertőzött linket. A Bitdefender Total Security 2020 alapvető változásokat hoz azonline fenyegetések észlelésének és megállításának módjában. Az új intelligens számítógépes fenyegetési technológiák képesek elemezni és azonosítani a gyanús hálózati szintű tevékenységeket, és blokkolják a botnetekhez és a brute force-támadásokhoz kapcsolódó kifinomult kihasználásokat, rosszindulatú programokat vagy URL-eket.

Védd meg gyermekeidet az Internet fenyegetéseitől
A szülői felügyelet digitális szülői segítséget és extra biztonságot kínál a gyermekek számára, amikor online vannak. Szűrd a káros tartalmat, és korlátozd azt az időt, amelyet gyermekeid telefonon tölthetnek. Távolróljelentkezz be a Bitdefender Central rendszerbe a felügyelt eszköz áttekintése és irányítása érdekében. Használd az online banki szolgáltatást és vásárolj olyan böngészőből, amely megvédi tranzakcióidat a csalásoktól. A Bitdefender Safepay most már automatikusan kitölti a hitelkártya-adatokat a számlázási mezőkbe.

Biztonságban tartja a jelszavaidat, webkameráidat és mikrofonaidat
Védd magánéletedet és akadályozd meg a webkamera vagy a mikrofon jogosulatlan használatát. A Bitdefender figyelmeztet, amikor egy betolakodó hozzá próbál férni webkamerádhoz vagy mikrofonodhoz, és lehetővé teszi az illetéktelen hozzáférés megakadályozását. Tartsd biztonságban a jelszavaidat, a hitelkártya-adataidat és azegyéb érzékeny adatokat a számítógépes tárolódon. Könnyen elérhetők, amikor csak szükséged van rájuk. A Jelszókezelő lehetőséget ad az űrlapok automatikus kitöltésére az interneten, sőt biztonságos jelszavakat is ajánl.
 
 
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
900272
Gyártó
Bitdefender
Garancia
1 éves
Típus
biztonsági szoftver

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!