41 990 Ft

.

 

Hasonló elérhető termékek

Fitbit Versa 2 fitnesz okosóra (NFC), rózsaszín/réz - [újszerű]

Újszerű termék
24/7 szívritmus mérés, 5+ napos készenléti idő
Alvás Pontozás (Sleep Score)

Extra évek Részletes leírás »
41 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Újszerű

Felbontott, használatba helyezett készülék, eredeti csomagolásba és eredeti állapotába visszaállított. Részletekért KATTINTS IDE!

Fitbit Versa 2 fitnesz okosóra (NFC), rózsaszín/réz - [Újszerű] adatai:

Íme a Fitbit Versa 2 fitnesz okosóra (NFC), rózsaszín/szén – egy okosóra, amely minden pillanatot egy új szintre emel. Használd a hangod az ébresztő hangjelzés beállításához, lefekvéshez emlékeztető készítéséhez, vagy az időjárás jelentés megtekintéséhez. Vidd edzőtermi stílusodat az irodába a modern és változatos külső segítségével. Tekintsd meg edzési adataidat a mindig aktív képernyőn keresztül. Továbbá vedd hasznát a Fitbit Pay-nek, a napi szintű alvás pontozásnak, a különféle applikációknak, az értesítőknek, a 24/7-es pulzus mérésnek, és tárolj 300+ zeneszámot egy élményért, ami körülötted forog.

Emlékeztetők & beszéd alapú válaszok 

Kapj értesítést hívásokról, üzenetekről, naptári eseményekről és applikációkról ha a telefonod a közelben van – és válaszolj üzenetekre a hangoddal az okosórán keresztül (csak Android esetében)

 

Fitbit Versa 2_1


Aludj Jobban, Élj Jobban 

A szívritmuson, lélegzésen, illetve az átaludt és nyugtalan órákon alakuló Alvás Pontozás (Sleep Score) minden este segít neked jobban megérteni az alvásod minőségét.

 

Fitbit Versa 2_2


Légy Tudatában Az Edzés Hatékonyságával 

Tartsd számon az elégetett kalóriákat, optimalizáld az edzéshez szükséges erőfeszítést, illetve tekintsd meg a nyugalmi állapotú szívverés mértékét és a kardio jellegű fittség szintjét a 24/7-es szívritmus méréssel, a Fitbit app-on keresztül.

 

Fitbit Versa 2_3


Vidd Bárhová A Zenéidet 

Kezeld a Spotify app-odat és add hozzá Deezer lejátszási listáidat – a 300+ zeneszám csuklón tárolásáról és lejátszásáról nem is szólva.

 

Fitbit Versa 2_4


Maradj Csatlakozva 

Töltsd le a százával elérhető, fitnesszel, pénzüggyel, sporttal és szórakozással kapcsolatos app-ok bármelyikét – a Strava-tól a British Airways-ig és Időjárásig. Kapj értesítést hívásokról, üzenetekről, naptári eseményekről és app-okról.

 

Fitbit Versa 2_5


Valós Időben Kezdődik 

A mindig aktív képernyőnek köszönhetően az információk még edzés közben is csak egy pillantásnyira vannak. 

Termék leírása:

  • Diktálás alapú üzenetküldés (csak Android OS-n)
  • Alvás Pontozás (Sleep Score)
  • 24/7 szívritmus mérés
  • Applikációk & értesítések
  • Zenés Élmény
  • Mindig aktív képernyő mód
  • 5+ napos készenléti idő
  • Fitbit Pay

 

A kompatibilis telefonok listája itt érhető el.

 

Fitbit Versa 2_6

Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
914599
Gyártó
FITBIT
Garancia
2 éves
Kivitel
Unisex
Adatátvitel
NFC
Extra funkciók
Érintőkijelző, GPS, Pulzusmérő, Alvásmonitor, Ébresztőóra funkció, Fitnesz szolgáltatások, Zenelejátszás, Lépésszámláló

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!