119 990 Ft

WD 3,5” 12TB SATA3 7200rpm 256MB Red Plus (CMR) HDD belső merevlemez (WD120EFBX) - [bontott]

Raktáron

Raktáron

Garancia: 3 év - garancia
Bontott termék
Méret: 3,5", Kapacitás: 12 TB
Csatlakozó: SATA 3

Részletes leírás »
119 990 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzletünkben INGYENESEN 1 - 2 munkanap Részletek
  • Átvételi pontokon 990 Ft 2 - 3 munkanap Részletek
  • eMAG easybox csomagautomata ponton 590 Ft 2 munkanap Részletek
  • Házhozszállítással 990 Ft 2 - 3 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

WD 3,5” 12TB SATA3 7200rpm 256MB Red Plus (CMR) HDD belső merevlemez (WD120EFBX) - [Bontott] adatai:

 

HDD WD Red™ Plus

 

 

A kis- és középvállalati NAS-környezetek és a SOHO-ügyfelek megnövekedett munkaterhelésének kezeléséhez szükséges teljesítménnyel megpakolt WD Red™ Plus ideális archiválásra és megosztásra, valamint RAID-tömbök újraépítésére a ZFS-t és más fájlrendszereket használó rendszereken. Az akár 8 rekeszes NAS-rendszerekhez tervezett és tesztelt meghajtók rugalmasságot, sokoldalúságot és magabiztosságot biztosítanak értékes otthoni és munkahelyi fájljai tárolásához és megosztásához.

Kis- és középvállalkozások számára

Streamelje, mentse, ossza meg és rendszerezze digitális tartalmait egy NAS és WD Red™ Plus meghajtók segítségével, amelyeket úgy terveztek, hogy könnyedén megoszthassa a tartalmakat az otthoni vagy üzleti eszközeivel. A NASware™ 3.0 technológia növeli a meghajtók kompatibilitását a meglévő hálózattal és eszközökkel. Nagyobb, akár 24 rekeszes vállalkozások számára számíthat a WD Red™ Pro meghajtókra, amelyek kivételes teljesítményt nyújtanak.

Exkluzív NASware 3.0

Nem elég egy akármilyen meghajtó. Akár 112 TB kapacitású, 8 rekeszes NAS-rendszerében, és a Western Digital exkluzív NASware 3.0 technológiájával minden egyes meghajtót optimalizálhat. A minden WD Red™ Plus merevlemezbe beépített NASware 3.0 fejlett technológia a kompatibilitás, az integráció, a frissíthetőség és a megbízhatóság növelésével javítja a tárolási teljesítményt.

Optimális NAS-kompatibilitásra épült

A NASware™ technológiával ellátott WD Red™ Plus meghajtókkal a NASware™ technológia megszünteti a találgatásokat a meghajtó kiválasztásakor. A NAS-rendszerekhez optimalizált egyedi algoritmusunk kiegyensúlyozza a teljesítményt és a megbízhatóságot NAS- és RAID-környezetekben. Egyszerűen fogalmazva, a WD Red™ Plus meghajtó az egyik legkompatibilisebb meghajtó, amely a NAS-burkolatokhoz kapható. De ne higgyen a szavunknak. A WD Red™ Plus meghajtók a NAS-partnerek széles körű technológiai elkötelezettségét és kompatibilitási tesztelését tükrözik.

WD Red™ Pro a nagyvállalatok számára

Ha nagy teljesítményt keres a NAS-hoz, a WD Red™ Pro meghajtók kivételes teljesítményt nyújtanak a közepes és nagyvállalati ügyfelek számára, akik extrém igényeket támasztanak.

3D Active Balance Plus

Továbbfejlesztett, két síkból álló egyensúly-szabályozási technológiánk jelentősen javítja a meghajtó általános teljesítményét és megbízhatóságát. A nem megfelelően kiegyensúlyozott merevlemezek túlzott rezgést és zajt okozhatnak egy több meghajtós rendszerben, csökkenthetik a merevlemez élettartamát, és idővel ronthatják a teljesítményt.

24/7 környezet

Mivel a NAS-rendszer állandóan bekapcsolva van, a megbízható meghajtó elengedhetetlen. Az akár 1 millió órás MTBF-nek köszönhetően a WD Red™ Plus meghajtót úgy tervezték, hogy 24x7-es környezetben is megállja a helyét.

Asztali meghajtók vs. WD Red™ Plus

Tegyen jót NAS-jának, és válassza a kifejezetten NAS-okhoz tervezett meghajtót, amely számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek megőrizni az adatokat és fenntartani az optimális teljesítményt. A NAS-hoz való merevlemez kiválasztásakor vegye figyelembe a következőket:

Kompatibilitás: Az asztali meghajtókkal ellentétben ezeket a meghajtókat kifejezetten a NAS-rendszerekkel való kompatibilitás szempontjából teszteltük az optimális teljesítmény érdekében.

Megbízhatóság: Az asztali meghajtókat általában nem ilyen körülmények között tervezték és tesztelték, mint a WD Red™ Plus meghajtókat.

Hibaelhárítási vezérlők: A WD Red™ Plus NAS merevlemezeket kifejezetten RAID hibajavító vezérléssel tervezték, hogy csökkentsék a NAS-rendszeren belüli meghibásodásokat.

Zaj- és rezgésvédelem: A szóló működésre tervezett asztali meghajtók jellemzően kevés vagy semmilyen védelmet nem nyújtanak a több meghajtóból álló rendszerben jelenlévő zaj és rezgés ellen. A WD Red™ Plus meghajtókat úgy tervezték, hogy a több rekeszes NAS-rendszerek környezetében is jól boldoguljanak.

WD 3,5” 12TB SATA3 7200rpm 256MB Red Plus (CMR) HDD belső merevlemez (WD120EFBX) mérete: 101.6 x 147 x 26.1

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
918342
Gyártó
WD
Garancia
3 éves
Kapacitás
12 TB
Fordulatszám
7 200
Belsõ cache
256 MB
Csatoló felület
SATA 3
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!