45 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Zyxel GS1100-10HP 10-portos HighPoE switch

8 + 2 port
8x1000BASE-T PoE+2xOpen SFP slot (GbE)
802.1p CoS szabvány

Részletes leírás »
45 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

ZYXEL Switch 8x1000Mbps+2 SFP ebből 8port POE (130w) fanless adatai

Megfizethető gigabites kapcsolat az irodában

A Zyxel GS1100 készülékcsalád a legjobb megoldás, ha csendes és energiahatékony gigabites internetellátásra van szükség irodai környezetben. Az energiatakarékos funkcióknak, a gigabites Ethernetnek és a hűtőventillátort nélkülöző kialakításnak köszönhetően a GS1100 széria egyszerű plug-and-play eszközként szolgálja ki a sávszélesség igényes hálózati alkalmazásokat.

Előnyök

Környezettudatos hálózat

A GS1100 széria nemcsak gigabites Ethernet kapcsolatot nyújt a hálózati eszközök új generációjának, de energiahatékony funkcióival kíméli a környezetet is. A hálózat forgalmán, aktív linkjein és kábelhosszán alapuló dinamikus kimenőteljesítmény-szabályozással a GS1100 készülékcsalád csökkenti az energiafelvételt és a működési költségeket.

  • Forgalomfigyelés — Energiahatékony Ethernet: Az IEEE 802.3 az szerinti Energiahatékony Ethernetet biztosító szolgáltatás figyeli a hálózat forgalmát és a teljesítményfelvételt annak függvényében dinamikusan szabályozza, így a switch csökkenti a teljesítményt, ha az adott link kevésbé van kihasználva. A GS1100 szériát az IEEE 802.3az előírásnak megfelelő főkapcsolóval látták el, ami szintén segít csökkenteni a fogyasztást, mivel lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy az átvitel befolyásolása nélkül tarthassák csúcsformában a hálózatot, illetve a gomb megnyomásával Energiahatékony Ethernet üzemmódba válthassanak.
  • Inaktív link felismerés: Az inaktív linket felismerő funkció automatikusan csökkenti a teljesítményfelvételt, amennyiben a switch inaktív linket vagy eszközt érzékel. A Zyxel GS1100 készülékek képesek a teljesítményfelvételt a linkek mindenkori állapotának és az aktív hálózati eszközök számának figyelembevételével szabályozni.
  • Vezetékhossz meghatározás: Ezzel a környezettudatos szolgáltatással a switch automatikusan meghatározza a csatlakoztatott Ethernet kábelek hosszát és a tápfelvételt annak megfelelően szabályozza. Minél rövidebb a vezeték, annál kevesebb energia szükséges a hálózat működtetéséhez.

 

Ventillátormentes kialakítás

A teljes GS1100 készülékcsaládra jellemző a hűtőventilátor mentes kialakítás, ami a kis és nyugodt irodai környezetben csendes üzemet garantál. A GS1100-10HP PoE típust külső tápegységgel szállítják, nincs beépített hűtőventillátoruk, emiatt tökéletes választásnak minősül csendes PoE telepítési helyekre.

 

Gigabit az íróasztalon

A Zyxel GS1100 széria jutányos áron kínál 8/10/16/24 portos gigabites kapcsolatot kisebb irodák részére. A GS1100-24 és a GS1100-10HP típusokat további 2 darab, 100 Mb és GbE sebességet támogató SFP csatlakozóval is ellátták, hogy nagytávolságú telepítésben száloptikai kapcsolatot is ki lehessen vele építeni. A gigabites hálózati lehetőségek és a költséghatékonyság együttesen teszi a GS1100 készülékeket ideális megoldássá, ha olyan sávszélesség igényes alkalmazásokról van szó, mint a nagyfelbontású fotók küldése, az audio/videó streaming vagy a szerverközpont bekapcsolása.

 

PoE, a telepítés szabadsága (GS1100-10HP)

A GS1100-10HP megfelel az IEEE 802.3at PoE Plus előírásoknak, így hálózati eszközök felszerelhetőek problémás helyekre is, például mennyezetre vagy falra. A tápegység portonként akár 30 W-ot is képes leadni, ezért a GS1100-10HP képes PoE-rendszerű WLAN hozzáférési pontok, VoIP telefonok és IP-alapú megfigyelő kamerák IP-alapú megfigyelő kamerák tápellátására CAT-5 kábelen keresztül külön tápegység nélkül. Ezzel a szolgáltatással a vállalkozások csökkenthetik a telepítés idejét és költségét, főleg, ha sok hasonló eszközből áll a hálózat. A GS1100-10HP-t nyolc darab teljes értékű PoE Plus porttal tervezték meg, maximum 130 W-os teljesítménytartalékkal, ami ideális megoldás, ha adott telepítési helyen több készüléket kell ellátni. A GS1100-10HP-n ezen kívül két SFP link is található, amivel egyszerűen lehet a hálózatot kiterjeszteni olyan távoli helyek felé, mint a kis- és középvállalkozások fiókirodái és a raktárai.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
584124
Gyártó
ZYXEL
Garancia
élettartam
Portok száma
10
Adatátviteli sebesség
10/100/1000 Mbps
Vezeték nélküli szabványok
IEEE 802.1p

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!