9 490 Ft

Zyxel GS1200-5 5-portos Webmanaged switch

Raktáron

Raktáron

Garancia: 5 év - Gyári garancia
Gyors és egyszerű beállítás
Hatékonyabb forgalomkezelés
Zajmentes üzemelés

Részletes leírás »
9 490 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzleteinkben ingyenesen 2 munkanap Részletek
  • Házhozszállítással 890 Ft 3 - 4 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Zyxel GS1200-5 5-portos Webmanaged switch

Zyxel GS1200-5 5-portos Webmanaged switch adatai:

Egyszerű, webmenedzselt beállítás varázsló. Felhasználóbarát, webes beállítás varázsló segít abban, hogy a telepítés, a konfiguráció és az üzemeltetés – ideértve a konfiguráció biztonsági mentéseit és a firmware frissítéseket – gyors és egyszerű legyen. Csak néhány kattintás, és hálózata máris üzemkész, így Ön visszatérhet a munkájához.

IGMP snooping optimalizálja az adattovábbítást Az internet csoportkezelő protokoll (IGMP) lekérdező és jelentő üzeneteit alapul véve a switch csak azokhoz a portokhoz továbbítja az adatforgalmat, amelyek az összes port használata helyett multicast-et kérnek. Az IGMP optimalizálja a multicast teljesítményét és különösen hasznos az olyan sávszélesség-igényes IP multicast alkalmazásoknál, mint az online média streamelés és játék.

Fokozott hálózatbiztonság VLAN szegregációval.

Virtuális helyi hálózat (VLAN) létrehozásával a vállalkozás hálózatának forgalma szétválasztható, így az erőforrások megoszthatók a hálózati rendszergazdák, az átlagfelhasználók vagy az alkalmazottak, illetve a vendégek között.

Hatékonyabb forgalomkezelés fejlett, portalapú QoS-szel.

A QoS (Quality of service) olyan szolgáltatásokat jelöl, amelyekkel biztosítható a különböző alkalmazások, felhasználók, videó-, hang- és adatfolyamok prioritása, vagy meghatározható egy adatfolyam teljesítménye.

A Link Aggregation protokollal még nagyobb az átvitel. A GS1200-5/8 képes 2 fizikai portot összekapcsolni egyetlen, nagy sávszélességű adatcsatornában, amivel gyorsabb fájlátvitel és megbízhatóbb kapcsolat érhető el.

Munkahelyi energiatakarékosság.

Az Energiahatékony Ethernetről szóló IEEE 802.3 az szerinti switch folyamatosan figyelemmel kíséri a hálózat forgalmát, és a teljesítményfelvételt dinamikusan szabályozza, kisebb terhelés esetén csökkenti azt.Ventillátormentes, zajtalan kialakítás. Fejlessze hálózata vezérlését és elérhetőségét anélkül, hogy az megtörné az irodai környezet csendjét. Ventillátormentes kialakítása miatt ez a vállalati switch nemcsak zajmentes üzemet, de a kevesebb alkatrészhiba miatt fokozott megbízhatóságot is garantál.Még több okos szolgáltatás. A switch Gigabit technológiát használ, ami a Fast Ethernetnél tízszer gyorsabb átvitelt tesz lehetővé. Portonként így akár 2000 Mbps-os sávszélesség érhető el, valamint számos fejlett szolgáltatás, például a port tükrözés, a Jumbo Frame, illetve az adatszórási vihart és a kapcsolási hurkokat figyelő és megelőző alkalmazások. A kis- és középvállalkozások legjobb választása, ha nagysebességű vállalati hálózatot kívánnak létesíteni!

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
622808
Gyártó
ZYXEL
Garancia
5 éves
Portok száma
5
Vezeték nélküli szabványok
IEEE 802.3

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2020. dec. 6.)

Zyxel GS1200-5 5-portos Webmanaged switch
Zyxel GS1200-5 5-portos Webmanaged switch

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Márkás, menedzselhető switch normális fém házban ami akár a falra is felszerelhető. A vlan hálózatok beállításánál volt némi agyalás, mert egyik user guide (az online sem) sem volt teljeskörű, de miután megvolt azóta gond nélkül megy.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!