6 290 Ft 1 572,50 Ft / db

ingyen kiszallitas

ingyen kiszallitas

 

Hasonló elérhető termékek

Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db

3+1 db fogkefefej
meghosszabbított kék interdental szálak
egyedülálló indicator szálak

Részletes leírás »
6 290 Ft 1 572,50 Ft / db

Elfogyott

Részletes leírás

Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db:

 

A fogkefefej formája lehetővé teszi, hogy a sörték minden egyes fogat körbeölelve, külön tisztítsanak meg

Az Oral-B Precision Clean fogkefe sörtéi mélyen behatolnak a fogak közé, és nagyobb területet fednek le, ezáltal jobban tisztítják a szájüreget az Oral-B manuális fogkefékhez képest. A kimagasló tisztítóhatás érdekében akár 100%-kal több lepedék eltávolítására képesek, mint az Oral-B manuális fogkefék. Az Oral-B Genius 8000 és 9000 fogkefével használható. Az Oral-B PRO 600, 650, 1000, 2000, 2500, 3000, 4000, 4900, 5000, 6000, 6500 és 7000 fogkefével használható. Az összes Oral-B Vitality és Vitality Plus termékkel használható.

 • A nehezen elérhető területekre is behatol
 • A sörték mélyen behatolnak a fogak közé, és segítenek a lepedék eltávolításában
 • Az indikátorsörték elhalványulnak, ha a fogkefe a hatékonyabb tisztítás érdekében cserére szorul (kb. 3 havonta)
 • Az Oral-B termékkínálatában szereplő összes elektromos fogkefével használható, az Oral-B Sonic fogkeféket kivéve

Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt fogkefemárka

 

Az Oral-B Precision Clean fogkefe pótfejek hatékonyan távolítják el a foglepedéket. Elősegíti a szájüreg tisztaságát és segítenek megőrizni a fogíny egészségét. Nem véletlen, hogy ez a legkeresettebb Oral-B fogkefe pótfej. Minden rezgő/körkörös mozgást végző fogkefére illeszthető. 

PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖK IHLETTE KIALAKÍTÁS

A Precision Clean sörtéi mélyen behatolnak a fogak közé, és nagyobb területet fednek le, ezáltal a manuális fogkeféknél jobban tisztítják a szájüreget. Ráadásul az Oral-B elektromos fogkefe 3D-s tisztítórendszere percenként 48 ezer mozdulatot végez a manuális fogkefék 600 mozdulatához képest. Így akár 100%-kal több lepedéket is eltávolíthat, mint a manuális fogkefék. Ettől különleges az Oral-B

Fedezze fel a szájápolás új dimenzióját, amelyet az Oral-B, a világ első számú fogkefemárkája biztosít Önnek! Mindegyik Oral-B elektromos fogkefe kiemelkedő tisztítást nyújt a manuális fogkefékkel összehasonlítva. Találja meg az Ön számára tökéletesen megfelelő elektromos fogkefét az Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt és ajánlott első számú márka kínálatából!

Professzionális eszközök ihlette kialakítás Az Oral-B Precision Clean fogkefefej kialakítását a professzionális fogászati eszközök kiváló tisztító ereje ihlette. A fogkefefej formája lehetővé teszi, hogy a sörték minden egyes fogat külön-külön vegyenek körbe és tisztítsanak meg.Akár 100%-kal több lepedéket is eltávolít, mint a manuális fogkefék. A Precision Clean sörtéi mélyen behatolnak a fogak közé, és nagyobb területet fednek le, ezáltal a manuális fogkeféknél jobban tisztítják a szájüreget. Ráadásul az Oral-B elektromos fogkefe 3D-s tisztítórendszere percenként 48 ezer mozdulatot végez a manuális fogkefék 600 mozdulatához képest. Így akár 100%-kal több lepedéket is eltávolíthat, mint a manuális fogkefék.A Precision Clean fogkefefej minden Oral-B elektromos fogkefenyéllel használható Az Oral-B Sonic fogkefe kivételével.

A fogorvosok azt javasolják, hogy 3-4 havonta cseréljünk fogkefét. A manuális fogkefékkel szemben az Oral-B pótfejei jelzősörtékkel rendelkeznek, amelyek közepe idővel elhalványodik, így jelezve, hogy a fogkefefejet cserélni kell a tökéletes tisztaság fenntartása érdekében.

Az Oral-B széles körben kínál elektromos fogkefenyeleket, hogy mindenki a saját szájápolási igényeihez igazíthassa őket. Az Oral-B pótfejei minden Oral-B elektromos fogkefenyéllel használhatók, az Oral-B Pulsonic kivételével.

Mi a különbség a Dual Clean és az Oral-B többi elektromos fogkefefeje között?

Az Oral-B minden fogkefefeje a fogmosás más területére összpontosít:

 • A CrossAction fejnek különböző szögben beállított sörtéi vannak, hogy minden fogat körbeöleljen az alapos és teljes körű tisztítás érdekében. 
 • A TriZone sörtéi ide-oda mozogva a fogközöket söprik végig a lepedék eltávolításához, és lehetővé teszik, hogy a fogmosást a manuális fogkeféhez hasonló módon végezzük. 
 • A Power Tip a fogak között, a hidak, koronák és implantátumok körül tisztít. 
 • A Dual Clean egy forgó és egy ide-oda mozgó fogkefefejjel rendelkezik. 
 • A Floss Action mikropulzáló sörtékkel rendelkezik, amelyek mélyen behatolnak a fogközökbe, hogy a fogselyemhez hasonló módon távolítsák el a lepedéket (ez azonban nem váltja ki a fogselymezést). 
 • A Precision Clean fejet a precíz fogmosáshoz terveztük, hogy a fogíny mentén jóval több lepedéket távolítson el, mint a manuális fogkefék. 
 • A 3DWhite a fogorvosok javaslatai alapján kialakított polírozófejjel rendelkezik, hogy eltávolítsa a felületi elszíneződéseket. 
 • A Sensitive gyengéd, mégis hatékony fogmosást biztosít. 
 • Az Ortho modellt kimondottan a fogszabályzós fogak tisztításához tervezték.

 

Milyen gyakran cseréljek fogkefefejet?

A fogorvosok javaslata szerint 3-4 havonta, illetve szétálló vagy elkopott sörték esetén még gyakrabban cseréljünk fogkefét. Az elhasználódott sörték nagyban csökkentik a fogmosás hatékonyságát.

Az Oral-B Precision Clean fogkefefej melyik fogkefenyelekkel használható?

Az Oral-B Precision Clean fogkefefej az Oral-B Sonic kivételével minden Oral-B elektromos fogkefenyéllel használható. Az Oral-B Triumph, az Oral-B SmartSeries, az Oral-B PRO, az Oral-B Vitality (a Vitality Sonic kivételével) és az Oral-B Pro-Health Power nyelekkel is használható.

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
152756
Gyártó
ORAL-B
Garancia
nincs
Mennyiség
4 db

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.8 /66 Értékelés
5 csillag
58
4 csillag
6
3 csillag
0
2 csillag
1
1 csillag
1

Legújabb értékelés

(2017. jan. 1.)

Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db
Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db

7 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
jó ár
Ami nem tetszik:
nincs ilyen

Ez legalább nem hamisítvány. Sok helyről rendeltem már, és a gyanúsan olcsók mind széthullanak maguktól 3-4 használat után.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2014. nov. 16.)

Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db
Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db

4 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Nagyon jól tisztít, teljesen meg vagyok elégedve.
Ami nem tetszik:
-

Minden tekintetben tökéletes pótfej, és a \"Mert hülye azért nem vagyok\" boltban kerek 1000 Ft-tal drágább ugyanez.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2019. okt. 30.)

Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db
Oral-B EB 20-4 Precision Clean pótfej 3+1db

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
jó áron volt
Ami nem tetszik:

Mindig ezt használom, általában nagyobb pakkot veszek belőle, ami csak elérhető a legjobb darabáron - most itt találtam meg

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!