2 590 Ft

Hasonló elérhető termékek

Allan Pease; Barbara Pease - Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak? Miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők

Park Kiadó, 2016
339 oldal, karton
ISBN: 9789633552810

Részletes leírás »
2 590 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Allan Pease; Barbara Pease - Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak? Miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők

 

Miért van az, hogy a férfi egyszerre csak egy dologgal tud foglalkozni?

Miért utál a nő két kocsi közé beparkolni?

Miért nem szereti a férfi, ha tanácsot adnak neki?

Miért teremt könnyebben kapcsolatot a nő?

A sikeres szerzőpáros és házaspár, Allan és Barbara Pease ebben a könyvükben is hangsúlyozzák: férfiak és nők egyenlők, de távolról sem egyformák. Agyuk berendezése például egyszerűen más. Különbözőségüknek egyik oka ez. S ha ezt tagadni próbáljuk, abból sok baj, félreértés, civakodás származik. Hát nem lenne mindenkinek jobb, ha végre választ próbálnánk találni a kérdésre: Miért jár az agyunk különbözőképpen, és mit kezdjünk vele?

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
466318
Gyártó
Park Könyvkiadó Kft
Garancia
nincs
Kiadó
Park Kiadó
Könyv témája
Pszichológia

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!