3 900 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Erich Neumann - A Nagy Anya - A Magna Mater archetípusa a jungi pszichológiában

Ursus Libris, 2005616 oldalISBN: 9638663499

Részletes leírás »
3 900 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

C. G. Jung egyik legkiválóbb tanítványának mára klasszikussá vált műve az emberi psziché egyik legkarakterisztikusabb archetípusának, a Nagy Anyának elemzésével foglalkozik. A több mint kétszáz fényképpel és ábrával illusztrált kötet gazdag áttekintést nyújt az anyaképhez kapcsolódó mitológiai, néprajzi és művészeti anyagról is.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
92483
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!