Óvszer, egyéb kellék (24)

Összesen: 24
Rendezés

Találatok: 24

Legnépszerűbb termékeink

Óvszer és egyéb kellékek

A biztonságos együttlét lényege, hogy védelmet biztosítson a nem kívánt terhesség, illetve a betegségekkel szemben is.

Kettő az egyben...
Napjainkban az egyik legelterjedtebb módja a biztonságos szexnek a gumióvszer használata. Az óvszer általában latexből készül és mechanikai akadályt képez. Ennek köszönhetően nem csupán a nem kívánt terhességtől óv meg, de a nemi betegségek terjedését is gátolja. És bár természetesen, ez sem 100%-os hatékonyságú, - ahogyan egyik védekezési módszer sem az, - minden kétséget kizáróan, nagyon hatékony. Ráadásul eddig semmilyen felmerülő mellékhatásról sem tudunk. (Természetesen a latexérzékenység az óvszerhasználattól függetlenül, kifejezetten ezzel az anyagtípussal történő bármilyen más érintkezési alkalmával is jelentkezhet.)

Az óvszerek kialakítása
Az óvszerek ondótartállyal vannak ellátva, a kényelem és a megfelelő illeszkedés érdekében, a síkosító pedig a kellemes érzést biztosítja. A gumióvszer használata nagyon egyszerű, azonban figyelmesen olvassuk el a tájékoztatót! Felhelyezéskor és levételkor is fontos, hogy megfelelően járjunk el annak érdekében, hogy hatékony maradhasson a védekezés.

Gátol-e bármiben is az óvszer?
Ugyanakkor felmerülhet bennünk a kérdés, hogy vajon teljes értékű lehet-e az együttlét gumióvszer használatával is? Természetesen, igen. Az óvszerek és egyéb szexuális kellékek gondoskodnak arról, hogy partnerünkkel való együttlét ne csak biztonságos, hanem minél nagyobb örömforrás eléréséhez vezessen, ezáltal minél kellemesebb is legyen.

A bőség zavara...
Széles kínálat mutatkozik termékeink között, találunk vékonyabb és vastagabb, ízesített, és egyéb óvszereket is. Van, amelyik a természetes érzéshez való közelítésre törekszik, más termékek pedig különleges izgalmakat tartogatnak azok számára, akik szeretnek újdonságokat kipróbálni. Különféle kiszerelésekben is kaphatók e termékek, és csomagolásuk is különféle lehet. Ízlésünk szerint válogathatunk az extrém és a diszkrét kategóriák között egyaránt.

A biztonság kérdésében sem kell kompromisszumot kötnünk
A klasszikus mellett megtalálhatók az úgynevezett 'extra safe' terméket azoknak, akik maximális biztonságra törekednek. Az extra biztonságos gumióvszer valamivel vastagabb, mint a többi, és rendszerint természetes latexből készül.

Csúcsra törőknek ajánlott...
Az igazán élvezetes együttlét kulcsa, hogy mindkét fél egyformán jól érezze magát, akár egyszerre is jussanak el az aktus csúcspontjára. Azonban ez nem sikerülhet mindig, hiszen nagy általánosságban elmondható, hogy a nőknek több idő szükséges ehhez, mint a férfiaknak. A speciális Mutual Pleasure óvszer elősegíti az egyidejű orgazmust azzal, hogy a külső bordázott és pontozott felület fokozza a másik fél élvezetét, és ezzel előre hozhatja az orgazmust, a belső síkositó pedig lelassítja a folyamatot viselője esetében.

Legközelebb (is)
Aki minél közelebb akar kerülni partneréhez, nem csak átvitt, hanem a szó szoros értelemben is, az választhat olyan óvszert, mely az átlagosnál valamivel vékonyabb, ezzel közelebbinek érezheti a párját, ez pedig fokozott élvezetet nyújthat, mivel a természetes érzéssel hasonlatos. Akik pedig a kellemes, selymes érzést kedvelik, extra síkosítóval ellátott terméket is választhatnak.

Formai sokszínűség jellemző az óvszerek esetében is
Sok gumióvszer áttetsző, illata semleges, azonban nem minden esetben. Van, akik számára az intenzív illatok, esetleg ízek feldobják az alkalmat, izgalmasabbá teszik, fokozzák a hangulatot, és az érzékiséget! Kaphatók ezért olyan típusú gumióvszerek is, amelyek színesek, illatosak, ízesítettek, hogy minden érzékünkre hatással legyenek, stimuláljanak, fokozzák az izgalmat.

Jó hír a latex-intoleranciával küzdőknek is!
A latex-érzékenyeknek sem kell attól tartaniuk, hogy mindenképp más védekezési formát kell választaniuk, ugyanis vannak termékek, melyek polizoprénből készülnek, mely puhább, vékonyabb és rugalmasabb, így nagyon természetes érzést biztosít együttlét közben.

Kísérletezzünk bátran!
Ha még nem ismerik a különféle óvszer típusokat, akkor próbáljanak ki minél többet, kisebb kiszerelésekben. Ha valami már bevált, akkor pedig vásárolhatnak nagyobb kiszerelésben, gazdaságosabban. A kísérletezők választhatnak olyan csomagokat is, amelyek többféle gumióvszert tartalmaznak.

A diszkréció kedvelőinek
Azoknak, akik diszkréten szeretnék tárolni az óvszereket szintén van ajánlatunk. Válasszanak olyan csomagolást, amiről nem egyértelműsíthető, hogy mit tartalmaz, így bátran magukkal vihetik, vagy nem kell elrejteniük lakásukban sem.

A játékosság is élvezetes lehet
Termékeink között különféle géleket, síkosítókat is találhatnak. Minden gumióvszer tartalmaz síkosítót, azonban van, akinek több szükséges a könnyed együttléthez, illetve, egyszerűen jobban élvezi az aktust több síkosítóval. Találunk masszázszselés anyagot is, mely a gyengéd kényeztetés, és egy izgalmas előjáték eszköze lehet.

Csúcshatásra fel!
Különösen izgalmas termék az orgazmus stimuláló gél. Ez az eszköz a női intim testrészekbe masszírozva érzékenyít, ezzel pedig elősegíti a női orgazmust! Az Extreme Digital termékkínálatában számos óvszertípus és segédeszköz megtalálható. Azok, akik az igazán különleges, változatos gyönyöröket keresik, akár egyedül, akár partnerükkel, a különféle vibrációs termékekkel élhetnek át varázslatos élvezeteket.