Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Habfürdő (0)

Sajnos, a megadott keresési feltételekkel nincs egyetlen pontos találat sem! 

Legnépszerűbb termékeink

A habfürdő csodálatossá varázsolja az estéket

A habfürdő csodálatos élményt nyújt egy hosszú hűvös nap után, amikor a lelkünk egy kis melegségre vágyik. Nehéz elképzelni pihentetőbbet, mint az illatos, habos vízben történő relaxálás. A habfürdő használatával nem csak a testünket melegíthetjük fel és tisztíthatjuk meg, hanem az idegeinket is ellazíthatjuk. Egy hosszú forró fürdőzésnek köszönhetően sokkal nyugodtabbá válhatunk, elfelejthetjük a napi stresszt és felkészülhetünk az igazán pihentető alvásra.

A szakemberek gyakran kihangsúlyozzák, hogy a pihentető fürdőzésnek komoly szerepe van a kedélyállapotunk és a fizikai állapotunk javításában. Érdemes megfogadni a legfőbb szempontokat, amelyek kivétel nélkül azt a célt szolgálják, hogy a fürdőzésünk még kellemesebb és pihentetőbb legyen.

A fürdőzés során érdemes elkerülni a túl forró víz használatát. A túl meleg fürdővíz több tekintetben is rossz választás, ezért érdemes óvakodni tőle. A forró fürdővíz hatást gyakorol a vérkeringésre, ami különösen a szív- és érrendszeri betegségekkel küzdők számára jelent problémát. A túl meleg víz a visszerekre is negatív hatással van, így mindenképpen érdemes kerülni a forró fürdővizet, ha ilyen problémával küszködünk. Fontos megjegyezni, hogy a túlzottan meleg víz rossz hatással van a bőr hidratáltságára is. Ahogyan a téli időszakban a hideg szél, úgy a túlzottan meleg fürdővíz is hozzájárul a bőr kiszáradásához.

Fontos, hogy a fürdőzést nyugodt környezetben ejtsük meg. A legjobb, ha a habfürdő mellé csak mécseseket viszünk magunkkal és teljesen kikapcsoljuk a tudatunkat. Ha ennél némileg aktívabb pihenésre vágyunk, vigyük magunkkal a kedvenc könyvünket is. Ilyen esetben viszont gondoskodjunk megfelelő fényforrásról, hiszen egy-két mécses fénye kevés az olvasáshoz. Ha lemondunk a semmittevésről és az olvasásról, lazítás közben ápolhatjuk a szépségünket is. Feltehetünk egy pakolást és amíg a testünket kényeztetjük a kellemesen meleg vízben, addig az arcunk is szépülhet. A habfürdőzés ideális időpont az ilyen jellegű szépségápoláshoz, hiszen a pólusok kitágulnak a meleg és nedves környezetben.

A habfürdő választék rendkívül széles. A klasszikus készítményeken kívül megtalálhatjuk az illóolajokat tartalmazó habfürdőket, a különleges összetétellel rendelkező termékeket és akár a csillámokkal díszített készítményeket is. A habfürdők illata is egészen változatos; találhatunk gyümölcsös, édes, intenzív vagy kevésbé intenzív illatokat. Mindenki a saját ízlésének és igényének megfelelő habfürdőket választhatja.