Hajápolás (1248)

Összesen: 1248
Rendezés

Találatok: 1248

Legnépszerűbb termékeink

A hajsimító és a bevonat – amit a hajsimító kiválasztása előtt tudni érdemes…

A divat folyamatosan változik, de az egyenes haj mindig gyönyörű, ezért sokan szívesen használnak hajsimító eszközöket. A selymesen ragyogó egyenes haj eléréséhez megfelelő hajsimítóra van szükség, ám egyáltalán nem mellékes, milyen eszközt vásárlunk. A hajsimítók működési elve tulajdonképpen a végletekig egyszerű: két sima felület között nyomás alá helyezzük a hajszálainkat, majd a folyamat eredményeként élvezhetjük a fényes és ragyogó sima haj érzetét és látványát. A hajsimítók működési elve azonos, ám a simítást végző lapok anyaghasználata eltérő lehet. Lássuk részleteiben, mi a különbség közöttük és mire érdemes figyelni, ha hajsimítót szeretnénk vásárolni.

A hajsimítók között klasszikus megoldásnak mondható a kerámialapokkal szerelt készülék. Ez a típus ma is elterjedt, noha az újgenerációs hajsimítók esetében már továbbfejlesztett kerámialapokkal találkozunk. A kerámia nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen könnyed csúszást tesz lehetővé, így nem károsítja a hajszálakat. Az anyag hőeloszlása is kiváló, így egyenletes hatást gyakorol a tincsre. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően szinte minden hajtípushoz nagyszerűen használható, legyen szó akár vékony- vagy vastagszálú hajról. A típus kiváló választást jelent otthoni használatra is.

A titánium lapokkal szerelt hajsimítók elsősorban azoknak jelenthet jó választást, akik gyakran, szinte napi rendszerességgel simítják a hajukat. A titánium lapok kiváló hővezető képességgel rendelkeznek, így a felület hőeloszlása is tökéletes. A kiváló tulajdonságoknak köszönhetően a titánium lapok rendkívül gyors hajsimítást tesznek lehetővé, ezért nagyszerű választást jelentenek azoknak, akik reggelente rutinosan simítják a saját hajukat. Ráadásul ezek a lapok rendeltetésszerű használat mellett teljesen karcállóak, így nem kell attól tartani, hogy a karcos felület károsítani fogja a hajszálakat. A titánium lapokkal szerelt hajsimítók elsősorban vastagabb hajszálakkal rendelkező felhasználók számára jelent tökéletes választást.

Egyre elterjedtebbek az úgynevezett turmalin lapok is, amelyek tulajdonképpen egy újgenerációs kerámiát jelentenek. A porrá őrölt szilikátot, a turmalint a gyártás során adják a kerámiához, így javítva annak fizikai tulajdonságait. Az összetételnek köszönhetően a turmalin lapok képesek ellensúlyozni a száraz és töredezett haj pozitív töltésű ionjait, így ez a megoldás remek választást jelent mindazok számára, akik töredezett hajjal rendelkeznek. Az ilyen hajsimítók jó választást jelentenek a mindennapos hajsimításhoz is.