Hajformázó (301)

Összesen: 301
Rendezés

Találatok: 301

Legnépszerűbb termékeink

Hajformázás különböző eszközökkel

Minden nő legdrágább ékszere a haja. Egy jó frizura öltöztet. Ahhoz azonban, hogy tényleg tökéletes frizurát készítsünk, megfelelő eszközökre van szükségünk. De pontosan milyen hajformázóra van szükség a hibátlan eredményhez? Az alábbi útmutató segít megtalálni a számodra legalkalmasabb eszközt. Hajformázó vásárlás esetén elsőként nem is lehetséges eszközökkel, hanem magával a hajunkkal kell meg közelebbről megismerkednünk. Más készülék szükséges vékony szálú, vagy vastagabb hajhoz, nem mindegy hogy egyenes, hullámos, vagy göndör a hajunk, és mást igényel a rövid, illetve a hosszú haj is.

Hajgöndörítés
Ha egyenes hajunkba szeretnénk loknikat varázsolni, egy hajsütővas vagy egy melegített kefe az amire szükségünk lehet. Az elsőnek megannyi fajtája van. Létezik kúpvas, spirál, vagy dupla villájú hajsütő vas. Kialakításuk mellet pedig méretben is több közül választhatunk. Rövidebb hajhoz kisebb átmérőjű vasra van szükség, ez pedig érvényes a lazább hullámokra is. A melegített forgófejes hajformázó szintén alkalmas hullámok készítésre, de ezen kívül volumen növeléshez, hajtőemeléshez is kiváló.

Hajegyenesítés
Míg az egyenes hajú nők mindent megadnának némi hullámért a hajukban, addig göndör fürtökkel megáldott társaik általában szabadulnának lokniaiktól. A hajvasalás eszköze pedig értelem szerűen a hajvasaló. Ezek kialakításukat tekintve nagyságrendileg egyformák, anyaghasználatban viszont annál változatosabbak. Simítójuk készülhet kerámiából, teflonból, turmalinból, illetve lehetnek ionizált felületűek is. A fodrászok leginkább a kerámia és a turmalin bevonatú eszközöket ajánlják, mert ezeknek egyenletes a hőeloszlása.

Multifunkciós hajformázók
Ha szeretjük gyakran váltogatni, hangulatunkhoz igazítani frizuránkat, több eszköz közit váltogatás helyett, gazdaságosabb egy multifunkciós hajformázó. Ezek között is vannak egyszerűbb hajformázók, mint például a két oldalú hajvasalók, melyekkel nem csak simíthatjuk, hanem göndöríthetjük hajunkat. Illetve vannak olyan készülékek, melyekhez több kiegészítő tartozik, külön betétek vagy lapok a hajvasaláshoz, göndörítéshez, kisebb, nagyobb méretben.

Hasznos tulajdonságok
A hajformázó eszközökre összességében elmondható, hogy jó ha rendelkeznek kijelzővel, amin folyamatosan figyelemmel kísérheted az aktuális hőmérsékletet; ha anyaguk egyenletes hőeloszlást biztosít; ha fogásuk, kényelmes; ha állítható fokozatúak; s természetesen ha hatékony eredményt biztosítanak. A hajunk, s bőrünk védelme érdekében pedig, minden hajformázás során használjuk hővédő terméket, s kesztyűt.

Az Extreme Digital széles körben kínál hajformázó termékeket. Válassz közülük és készíts lenyűgözően csinos frizurát, melyet tényleg ékszerként viselhetsz!