Egyéb hajformázó (33)

Összesen: 33
Rendezés

Találatok: 33

Legnépszerűbb termékeink

Hajformázó, ha unod az egyenes hajat

Az egyenes haj roppant népszerű, de egy idő után unalmassá válhat. Ilyenkor érdemes feldobni a frizuránkat néhány hullámmal, ami valósággal megújít bennünket. Nincs más dolgunk, csupán meg kell találnunk a megfelelő eszközt ehhez. De milyen a megfelelő hajformázó? Összefoglaljuk a továbbiakban.

A hajformázó kiválasztásának a legfontosabb szempontja a hajunk típusa, vékony- vagy vastagszálú hajjal rendelkezünk. Az is fontos, hogy a hajunk természetes állapota sima, hullámos vagy egészen göndör, de a hossza is lényeges lehet. Figyelembe kell vennünk azt is, mi a célunk a hajformázóval.

Amennyiben festett hajjal rendelkezünk vagy más módon rendszeresen terheljük a hajszálainkat, az esetben mindenképpen olyan hajformázók érdemes választani, ami egyenletes hőeloszlást garantál. Nagyszerű döntés lehet egy kerámia vagy egy turmalin bevonatú eszköz. A turmalinról tudni érdemes, hogy valójában egy újgenerációs kerámiát takar. A porrá őrölt szilikátot, a turmalint a gyártás során adják a kerámiához, így javítva annak fizikai tulajdonságait. Az összetételnek köszönhetően a turmalin lapok képesek ellensúlyozni a száraz és töredezett haj pozitív töltésű ionjait, így ez a megoldás remek választást jelent mindazok számára, akik töredezett hajjal rendelkeznek. A turmalin bevonattal készült eszközök némiképp magasabb árkategóriát képviselnek a titánium és króm változatokhoz képest, de száraz, töredezett és igénybevett haj esetén megéri ilyet választani.

Amennyiben rövid a hajunk, az esetben a kisebb átmérővel rendelkező hajformázók jelenthetnek szerencsésebb választást. Ha hullámokat szeretnénk, az esetben a nagyobb átmérővel rendelkező hajformázók ideálisak lehetnek, de ha igazi göndör hajra vágyunk, az esetben inkább kis átmérőjű eszközökre van szükség. Természetesen mindkét fokozat esetén igaz, hogy használat során hővédőt kell használni, ami nem csak védi a hajszálainkat, de tartósabbá is teszi a frizurát.

A hajformázók között két népszerű eszközről érdemes bővebben is említést tenni, mivel ezeket használjuk a leggyakrabban. A melegített kefe különösen a hajtő megemelésére jelent nagyszerű megoldást, így akár reggelente percek alatt is dúsabbá varázsolhatjuk a hajkoronánkat. Ezek a kefék a lazább hullámok kialakítására is megfelelő megoldást szolgáltatnak. A kisebb átmérővel rendelkező változatok egészen alkalmasak a határozott hullámok kialakítására is. A másik gyakran használt hajformázó a hajsütő, ami erőteljesebb hullámok készítésére is nagyszerűen alkalmas. A paletta rendkívül széles, választhatunk vékonyabb és vastagabb csőrrel ellátott eszközöket, vannak nyithatók és nem nyithatók. Igényeink és tapasztalataink alapján érdemes választani, de bátran kérjük ki fodrászunk véleményét is!