Női szépségápolás (102)

Összesen: 102
Rendezés

Találatok: 102

Legnépszerűbb termékeink

Szőrtelenítő eszközök a makulátlanul ápolt megjelenésért

Ahogy ruháink egyre többet mutatnak, egyre több felületen válik követelménnyé a sima, szőrtelen, ápolt megjelenés. Ennek minél eredményesebb és tartósabb kivitelezése érdekében, számtalan módszert kipróbálhatunk. Gyanta, borotva, epilátor, illetve lézeres módszerek sokasága áll rendelkezésünkre. Némelyik hatásosabb, mások gyorsabbak egyszerűbbek, tökéletes végeredményt, személy szerint mindenkinél más-más eszköz produkál.

Borotva: gyors és egyszerű
A női borotva a legismertebb, legnépszerűbb szőrtelenítő termék. Használata egyszerű, kényelmes, és minden bizonnyal ez a leggyorsabb módszer. Gyorsasága ellenére hátránya, hogy hatása rövid ideig tart, van, hogy naponta meg kell ismételni a folyamatot, ez pedig meglehetősen igénybe veszi a bőrt. Sürgős esetekre azonban, minden bizonnyal ez a legideálisabb választás.

Gyanta, mint a legnépszerűbb szőrtelenítő
A népszerűségi sorrendben igen előkelő helyet foglal el a gyantázás. Nem csoda, hiszen a módszer olcsó, hatékony, tartós, és nem is olyan fájdalmas. Bár a borotválásnál jóval kegyetlenebbnek tűnik a szőrszálak tömeges kitépése, az epilálás fájdalomfaktorától erősen elmarad. Több fajtája létezik, hideg, meleg gyanta, intim gyanta, cukor gyanta… Hatása akár egy egész hónapon át tarthat, rendszeres használat esetén pedig ritkítja, gyengíti a szőrszálakat. Hátránya azonban, hogy két szőrtelenítés között el kell teljen némi idő, míg a szőrszálak megfelelő hosszúságúak lesznek. Továbbá, helytelen használat esetén olyan sérüléseket okozhat, mint a bevérzés, meleg gyanta esetén égési sérülés, illetve előfordulhat a szőrszálak benövése.

Fájdalmas de hatásos epilátorok
Az epillátor hatását tekintve hasonló a gyantához. Szintén gyökeresen távolítja el a szőrt, s hosszú távú, akár 3-4 hétig tartó simaságot eredményez. Működése azonban jelentősen eltér, lévén, hogy mechanikus eszköz, illetve hogy a szőrtelenítést csipeszekkel végzi. A kezelési folyamat lassabb, és talán ez a legfájdalmasabb módszer. A készülék ára magasabb, mint a fent említetteké, de ez csak egyszeri beruházás, mely hosszú távon megtérül. Aki bírja a fájdalmat, és hatásos, és költséghatékony módszert keres, annak egy epilátor a megfelelő választás.

Szőrtelenítő krém
A szőrtelenítő krémek kémiai úton fejtik ki hatásukat. Feloldják a szőrszálak kreatinját így azok elválnak a bőrfelszíntől. A módszer egyszerű és fájdalom mentes, de néhány ember bőre érzékeny lehet a készítményekre. Mivel a borotvához hasonlóan csupán a külsőleg fejtik ki hatásukat, 3-5 nap után megjelenhetnek a borosták. Ráadásul érzékeny területeken nem alkalmazhatók.

IPL - 7 év simaság
Valódi hosszú távú eredménnyel pedig csak is egy lézeres vagy villanófényes szőrtelenítő gép szolgálhat. A legmodernebb IPL azaz Intenzív Pulzációs Fény technológiás eszközök akár 7 vére is megszabadíthatnak a szőrszálaktól. Igaz a kezelés hosszadalmas, s jóval költségesebb is, mint a fent említettek. A tökéletes végeredményhez általában 5-8 kezelés szükséges, mely gyakorlatilag teljesen fájdalommentes. S bár a módszer türelmet és némi anyagi ráfordítást igényel, a hét évig tartó teljes simaság magért beszél.

Az Extreme Digital szépségápolási termékei között mindent megtalálsz, melyekkel még elragadóbbá válhatsz. Válasz egyet szőrtelenítő eszközeink közül, és élvezd a selymesen puha simaságot!