Tartós szőrtelenítés (21)

Találatok: 21

Legnépszerűbb termékeink

Sima bőr egész évben tartós szőrtelenítő géppel

A szőrtelenítés évezredek óta foglalkoztatja az embereket. Kezdetben borotvával, később már gyantával távolították el a nem kívánatos  szőrzetet a testükről. Ám hiába fejlődött a szőrtelenítés technikája, a legtöbb megoldás csak rövid ideig tartott, a végleges, szőrtelenítést ígérő kozmetikai kezelések ára pedig rendkívül magas volt. Ma már bárki hosszú időre búcsút inthet a nem kívánt szőrszálaknak, akár otthon is, tartós szőrtelenítő gép segítségével. Mivel sokféle tartós szőrtelenítő gépet lehet kapni, érdemes néhány szempontot figyelembe venni, mielőtt kiválasztjuk a megfelelőt.

Villanások száma
Minél nagyobb felületen minél erősebb szőrzetet kívánunk eltávolítani, annál nagyobb villanásszámmal bíró tartós szőrtelenítő gépet érdemes vásárolnunk. Hölgyek esetén a teljes test kezeléséhez átlagosan tizenkétezer villanás lehet szükséges. Férfiaknál, mivel, az ő szőrzetük jóval erősebb, a szükséges villanások száma is jóval magasabb. A tartós szőrtelenítő gép vásárlása előtt érdemes felmérni, hogy tudunk-e a későbbiekben pótfejet vásárolni az eszközhöz.

Villanási idő
Ahhoz, hogy minél tartósabb eredményt kapjunk, ellenőriznünk kell, hogy a tartós szőrtelenítő gépnek mennyi időre van szüksége a villanások leadásához. Minél magasabb a villanási idő, annál tartósabb szőrtelenítést érhetünk el. A magasabb villanásszámú gépek kevesebb hőt termelnek, ezért nem áll fenn a veszélye, hogy a túl nagy hő miatt megsérüljön a bőr hámfelülete.

Fokozatok
A tartós szőrtelenítő gépeknek több igénynek kell megfelelniük, hiszen minden embernek más a bőrtípusa és a szőrzete, de a saját testünket sem mindenhol ugyanolyan erősségű szőrzettel rendelkezünk. A fokozatok segítségével könnyedén meghatározhatjuk, melyik testfelületünkön milyen erősségű villanásokra lesz szükség.

Kezelőablak
Minél nagyobb a kezelőablak mérete, annál nagyobb felületet kezelhetünk vele. Mellkason nagy kezelőfelületet érdemes használni, de az arcon vagy a bikinivonalon a kisebb fejek hatékonyabbak. Ezért néhány tartós szőrtelenítő gép mellé szűkítőt kapunk, vagy több kezelőfejet több méretben, hogy minden testfelületen optimális hatást érhessünk el.

Nagyon nagy különbségeket tapasztalhatunk a különböző készülékek kezelőfejének méretében; a fej mérete természetesen meghatározza a kezelés időtartamát. Ha szívesen szánunk sok időt a szőrszálak eltávolítására, a kisebb fejjel rendelkező tartós szőrtelenítő gép is jó választás lehet, ám a legtöbben szeretjük gyorsabban intézni a dolgainkat. Érdemes végiggondolni, egy adott bőrfelületen mennyi idő alatt végezhetünk, illetve hányszoros területet kell bejárnunk, míg végzünk a szőrtelenítéssel. Sajnos a gyakorlat azt mutatja, hogy az olcsó készülékeket a tulajdonosuk nem szívesen használja, mert egyszerűen túl lassú és körülményes vele a szőrtelenítés. Nem feltétlenül jó ötlet a spórolás, ha tartós szőrtelenítő gépet szeretnénk vásárolni.

Testfelületek
Nem minden tartós szőrtelenítő gép használható minden testfelületen. Ezért ha intim területen, vagy az arcunkon szeretnénk szőrteleníteni, olyan gépet válasszunk, amely ezt lehetővé teszi. Fontos, hogy férfiak nem használhatják az arc szőrtelenítésére a tartós szőrtelenítő gépeket. Ha olyan testfelületen végzünk szőrtelenítést, amelyre az eszköz nem alkalmas, komoly égési sérüléseket szerezhetünk. Azt is vizsgáljuk meg, hogy a gépet férfiak és nők egyaránt használhatják-e, mert más villanásszámokra van szükség a két nem szőrtelenítéséhez.

A szőrtelenség időtartama
Fontos szempont, hogy a tartósság valóban hosszú időt jelentsen. Ha a termékleírásnál nem találunk utalást a szőrtelenség időtartamára, akkor nézzük meg, hogy milyen a villanási idő hossza és mekkora a villanások száma. Minél magasabbak ezek az értékek, annál hosszabb ideig tartó szőrtelenségre számíthatunk.

Bőrtípus
Olyan tartós szőrtelenítő gép mellett döntsünk, amely több bőrtípus kezelésére is alkalmas. Egyes szőrtelenítő gépek automatikusan felismerik a bőrszínt, így nagyobb hatásfokkal szőrteleníthetünk.

További szempontok
Érdemes átgondolni, hogy ragaszkodunk-e a kijelzőhöz, amin láthatjuk a gép töltöttségi szintjét és a választott programot. Egyes készülékek kezelőfejét nem szükséges cserélni, és olyan tartós szőrtelenítő gépet is választhatunk, amely szinkronizálható az okostelefonunkkal.
Emellett természetesen fontos szempont lehet a készülékek ára is.

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!