37 400 Ft

Hasonló elérhető termékek

Canon Lide500F szkenner

2400x4800 dpi felbontás
A4-es méret
FARE Level 3 technológia

Nem kapható

37 400 Ft

Részletes leírás

Canon Lide500F lapolvasó

Színes síkágyas lap- és filmszkenner

Új etalon a síkágyas filmszkennerek szegmenségben: a 2400x4800 dpi felbontású LiDE 500F új mérföldkő a teljesítményben és az eleganciában. Film-adapterével és az infravörös FARE (Film Automatic Retouching and Enhancement) technológiával a CanoScan LiDE sorozat csúcsmodellje 35 mm-es filmről is tökéletesen alkalmas kitűnő minőségű nagyítások készítésére.

Elegáns megjelenés
Nagyszerű külsejével azonnal felhívja magára a figyelmet. Az ezüstös felületű készülék csupán 35 mm vastag, s mivel könnyű és vékony, az új, beépített talp segítségével élére állítva is használható, ezzel értékes helyet takarítható meg az íróasztalon.

Kiemelkedő funkcionalitás
A megújult tervezés kivételes rugalmasságot kínál. Kettős felfüggesztésű fedele úgy nyitható, hogy szélesre tárva is párhuzamos marad az üvegfelülettel, megfelelő nyomás alatt tartva az olyan vastag dokumentumokat is, mint a könyvek vagy a magazinok. Több menetben olyan nagyméretű dokumentumok is beolvashatóak vele, mint például a térképek vagy a tervrajzok. A vékony dokumentumokat a szkenner álló helyzetében egyszerűen be lehet csúsztatni a fedél alá. A négy EZ nyomógomb külön-külön konfigurálható a leggyakrabban használt funkciókra, mint például a PDF-fájlba, elektronikus levélmellékletbe vagy állományba való történő beolvasás.

Vigye magával
A szkenner nemcsak kisméretű, de energiafogyasztása is alacsony. Olyannyira, hogy nincs szüksége tápkábelre, tápfeszültségét a nagysebességű USB 2.0 kapcsolatról kapja, ezért ideális a noteszgéppel utazóknak. Gyakorlatilag nincs bemelegedési ideje, az előnézeti képet mindössze hat másodperc alatt szolgáltatja. Kevesebbet kell várakozni - így több idő jut az alkotásra.

Filmhez is tökéletes
A LiDE 500F beépített film-adapterrel rendelkezik. Ez a speciális tartó lehetővé teszi 35 mm-es negatív és pozitív filmcsíkok szkennelését, kiváló minőségű nagyítások készítésére alkalmas minőségben. Mielőtt a képek szerkesztéséhez látna, a LiDE 500F már automatikusan eltávolította róla a különböző hibák és szennyeződések nyomát. A FARE (Film Automatic Retouching and Enhancement) Level 3 technológia infravörös fénnyel való letapogatással azonosítja és távolítja el a por és a karcolások okozta hibákat, amelyek a leggondosabban tárolt filmeken is megjelennek. A LiDE 500F három további képjavító funkciót kínál: fakulás-korrekciót, szemcsézettség csökkentést és háttérvilágítás-kompenzációt. A fakulás-korrekció a kifakult színeket állítja helyre a régi fényképeken. A szemcsézettség csökkentés a látható szemcséket tünteti el, amelyek nagy fényérzékenységű (nagy ASA értékű) filmek szkenneléskor jelennek meg. A háttérvilágítás-kompenzáció a kép alulexponált területeit teszi világosabbá a gamma beállításával, de csak a sötét részeken, elkerülve a helyesen exponált terület színeinek a kifakulását.
A QARE Level 3 hasonló automatikus képjavítás funkciót kínál a fotónyomatokon.

Több képet egyszerre
A hatékonyság növelésére az USB 2.0 Hi-Speed kapcsolat gyors adatátviteli sebességét a Multi-Photo móddal kombinálja. Ezzel maximum tíz különálló képet lehet egyetlen menetben tíz önálló állományba beolvasni.

Korát megelőző szakértelem az optikában
Bármit szkennel is, a LiDE 500F 2400x4800 dpi felbontása és 48 bites színmélysége azt jelenti, hogy az ön képei az eredeti képek és filmek legfinomabb részleteit is hűen adják vissza.

Ideális a dokumentumokhoz
A hatékony "Beolvasás PDF állományba" funkcióval a dokumentumok közvetlenül a szabványos PDF formátumba olvastathatók. A szkenner a képernyőn szabadon mozgatható palettán jeleníti meg a PDF-oldalakat, amelyek tetszőlegesen rendezhetőek. Beolvasás után a PDF állományokba úgy helyezi el automatikusan a szöveget, hogy később ez alapján kereshető és kiválogatható. Ideális megoldás az olyan szöveg-alapú dokumentumokhoz, mint a folyóirat-oldalak, könyv-részletek, számlák vagy rendelések.

Hatékony szoftvertámogatás
A LiDE 500F-hez teljes-értékű, minden szükséges funkciót felkínáló PC és Macintosh szoftvercsomag jár. A ScanGear meghajtó felhasználói felületét teljesen újratervezték, hogy még egyszerűbb legyen a használata. Új lehetőség, hogy a ScanGear CS meghajtó önmagában is használható és a szkenner különösen gyors kezelését teszi lehetővé.
A CanoScan Toolbox 4.9 egy olyan mini alkalmazás, amely egyszerűsíti a hétköznapi szkennelési feladatokat. Az Adobe RGB színtér támogatásával a Toolbox olyan, "Easy Colour Matching Print" funkciót kínál, amely biztosítja, hogy minden szín-információ eljusson a nyomtatóhoz a színek lehető legjobb reprodukálása érdekében. Még A3-as méretű dokumentumokat is szkennelhet, a kép-összeillesztő (Image Stiching) funkcióval, amely két A4-es oldal képét tökéletesen egyesíti.

Műszaki adatok:

 • Típus: Színes síkágyas asztali szkenner
 • Szkennelő elem: CIS (Contact Image Sensor) érzékelő
 • Fényforrás: LED dióda
 • Optikai felbontás: 2400x4800 dpi
 • Beállítható felbontás: 25 - 19200 dpi
 • Táp és adatinterfész: USB 2.0 Hi-Speed/USB
  Színmélység
 • Szín: 48 bites bemeneti, 48/24 bites kimeneti
 • Szürkeárnyalat: 16 bites bemeneti 16/8 (2) bites kimeneti
 • Maximális dokumentum méret: A4/letter (216 x 297 mm)
 • Előnézeti kép szkennelési ideje: 9 másodperc (átlag)
  Szkennelés sebessége
 • Színes: 10,38 msec/sor (1200dpi), 20,7 msec/sor (2400 dpi)
 • Szürkeárnyalat vagy fekete-fehér: 4,98 msec/sor (1200dpi), 6,9 msec/sor (2400 dpi)
 • Film: 5,16 - 82,56 msec/sor
 • Szkennelhető film: 35 mm-es csík (egy keret, keretezett diákat nem támogatja)
 • Képjavító funkciók filmszkenneléskor: FARE Level3 (Film Automatic Retouching and Enhancement) színhelyreállítással, szemcsézettség és háttérvilágítás korrekcióval
 • Teljesítményfelvétel: Max. 2,5 watt, készenléti állapotban 1,3 watt
 • Méretei: 280 x 396,5 x 34,9 mm
 • Tömeg: 2,0 kg film-adapterrel együtt (anélkül: 1,86 kg)
  Környezeti feltételek:
 • Hőmérséklet: 10 - 35 ?C
 • Páratartalom: 10 - 90 % RH (20 - 80 % RH film-szkenneléshez) nem kicsapódó
 • Teljes leírás

  Specifikációk

  Cikkszám
  4957
  Gyártó
  CANON
  Garancia
  1 éves
  Maximális felbontás
  2400 x 4800 dpi optikai
  Színmélység
  48 bites
  Beolvasási sebesség
  nincs adat
  Maximális beolvasási méret
  216 x 297 mm
  ADF (automatikus lapadagoló)
  nincs
  Dia feltét
  nincs adat
  Támogatott operációs rendszerek
  Windows 98, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Mac OS X
  Csatoló felület
  USB 2.0 Hi-Speed
  Méret
  280 x 396,5 x 34,9 mm
  Súly
  2 kg
  Teljes specifikáció

  Vásárlóink véleménye a termékről

  Termék átlagos értékelése

  5 csillag
  0
  4 csillag
  0
  3 csillag
  0
  2 csillag
  0
  1 csillag
  0

  Mások ezt is vásárolták!

  Extra Garancia Standard

  A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
   

  Extra Garancia Balesetbiztosítás

  Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

   

  Extra Garancia Prémium

  Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

  További információért kattints ide!