17 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Canon Lide60 szkenner

1200x2400 dpi felbontás
A4-es méret
48 bites színmélység

Nem kapható

17 900 Ft

Részletes leírás

Canon Lide60 lapolvasó

Lapolvasás egyetlen gombnyomással közvetlenül PDF-állományba, nagysebességű USB 2.0 kapcsolat, minőségi szoftverek, 1200 x 2400 dpi felbontás, 48 bites színmélység

Az elegáns kivitelű, ezüstszínű fedéllel rendelkező készülék rendkívül vékony (mindössze 40 mm), a speciális, Z-alakú fedélnek köszönhetően a vaskos, nehezen kezelhető dokumentumok is egyszerűen beolvashatók.

Közvetlenül PDF-állományba
Egyetlen gyorsgomb megnyomásával képes a beolvasott képek vagy szövegoldalak közvetlen PDF-állományba történő mentésére, a dokumentumok beolvasására, másolására vagy e-mail melléklet bevitelére. A Canon saját fejlesztésű LiDE (LED Indirect Exposure) szenzortechnológiája kitűnő képminőséget biztosító 1200x2400 dpi felbontást kínál, a tápellátás a nagysebességű adatátvitelre alkalmas USB-kábelen történik. Az automatikus karakter-felismerő (OCR = Optical Character Recognition) funkcióval a beolvasott szöveg egyszerűen beágyazható a már létező PDF állományokba, így megkönnyíthető a későbbi szerkesztés és keresés. A beolvasott oldalak egyszerűen átrendezhetőek, az utólag beszkennelt lapok pedig könnyen beilleszthetőek a korábban elkészített PDF-fájlokba.

Nagyobb felbontás - 48 bites színmélység

Az 1200 x 2400 dpi felbontással és a 48 bites színmélységgel rendkívül pontos színreprodukció és részletgazdagság érhető el. A Canon optikai technológiákban szerzett tapasztalata garantálja a kiváló eredményt mind a finom rajzolatú ábrák, mind pedig a részletgazdag fotók szkennelésekor.

Csak egy gombnyomás
A LiDE 60 fejlesztésekor az egyszerű használhatóság volt az egyik legfontosabb szempont. A készülék előlapján lévő négy EZ nyomógombbal egyetlen mozdulattal elindíthatók a leggyakoribb műveletek, de a Canon Toolbox szoftverrel az EZ gombok funkciói megváltoztathatók, testre szabhatóak, így a felhasználó a leggyakrabban használt feladatokat rendelheti a gombokhoz. A kényelmesen használható, Z-alakú fedélnek köszönhetően a szkennerrel vaskos dokumentumok, nagyméretű könyvek és egyedi méretű dokumentumok is beolvashatók, mivel a fedél ilyenkor is biztosítja a szükséges nyomóerőt.
A Multi-Photo üzemmód időt takarít meg, ugyanis egy menetben több fotó is beolvasható, amelyek azonban később önálló állományként menthetők el. A fényképeket szükségtelen pontosan beigazítani a beolvasó-üvegen, ugyanis a Multi-Photo mód nemcsak a több fotó automatikus felismerését kínálja, hanem az esetleg ferdén behelyezett fényképeket is automatikusan egyenes állásúvá teszi.
A LiDE 60-nal az Easy Colour Matching Print szoftver segítségével a felhasználók a korábbiaknál pontosabbá tehetik a beolvasott fotókról készített nyomatok színhűségét. Az otthoni, vagy irodai rendszerekhez csatlakoztatott Canon-nyomtatók színprofilját ugyanis egyetlen kattintással automatikusan hozzáillesztik a LiDE 60-hoz, így a kinyomtatott képek színei sokkal pontosabbak lesznek. Az eljárás széles színtérrel dolgozik, amelyet kihasználva a képek színei élethűbbek, a nyomatok szemmel láthatóan jobb minőségűek lesznek.

Minőségi szoftverek
A funkcióik teljes kihasználásához a LiDE 60 mellé kiváló karakterfelismerő (OCR) és képkezelő szoftvereket csomagoltak: a Caere OmniPage SE, illetve az ArcSoft PhotoStudio a készülék alaptartozéka. A ScanGear szoftvermeghajtó szolgáltatásai közé tartozik a QARE (Quality Automatic Retouching and Enhancement) Level 3 képjavítás: a QARE Level 3 néhány kattintással automatikusan helyreállítja a fakult fotók színeit, a szkennelt képről eltávolítja a por- és karcolásnyomokat, valamint csökkenti a filmeknél tapasztalható szemcsézettséget. A felhasználóbarát kezelőfelülettel a szoftver egyszerűen használható és megtakarítja a manuális retusálás időrabló munkáját.
Apró, de fontos újdonság, hogy a ScanGear immár önállóan is használható szoftvermeghajtó, vagyis a felhasználónak a szkenneléshez és a képek mentéséhez nem kell TWAIN-kompatibilis alkalmazást indítania.

Gyors adatbevitel
A LiDE 60 USB 2.0 Hi-Speed kapcsolata révén nagyon gyors adatbevitelt kínál - az előnézeti képre csupán 9 másodpercet kell várni. Az ezüstszínű fedéllel rendelkező készülék olyan speciális talppal is használható, amellyel függőleges helyzetbe állítható, így a felhasználó helyet takaríthat meg az asztalon.

Műszaki adatok:

 • Típus: Asztali síkágyas színes beolvasó
 • Érzékelő: CIS (Contact Image Sensor)
 • Fényforrás: LED dióda (LIDE)
 • Optikai felbontás: 1200 x 2400 dpi
 • Választható felbontás: 25 - 19200 dpi
 • Interfész: USB 2.0 Hi-Speed
  Színmélység:
 • Színes: 48 bites bemenő/kimenő
 • Szürkeárnyalatos: 16 bites bemenő, 8 bites kimenő
 • Maximális dokumentum méret: A4 [216 x 297mm]
  Beolvasás sebessége
 • Előnézet Kb. 9 másodperc (színes A4-es dokumentum, kalibrációs idő nélkül)
 • Színes: 6,4 milliszekundum/vonal (600dpi), 12,7 milliszekundum/vonal (1200dpi)
 • Szürkeárnyalatos és fekete-fehér: 3,1 milliszekundum/vonal (600dpi), 4,2 milliszekundum/vonal (1200dpi)
 • Tápellátás: USB port
 • Teljesítmény-felvétel: 2,5 W működés közben, 1,5 W készenlétben
 • Méretek: 258 x 374 x 40mm
 • Súly: 1,74 kg
  Környezeti feltételek
 • Hőmérséklet: 5 °C - 35 °C
 • Páratartalom: 10% - 90% relatív páratartalom kicsapódás nélkül
 • Teljes leírás

  Specifikációk

  Cikkszám
  4956
  Gyártó
  CANON
  Garancia
  1 éves
  Maximális felbontás
  1200 x 2400 dpi optikai
  Színmélység
  48 bites
  Beolvasási sebesség
  nincs adat
  Maximális beolvasási méret
  216 x 297 mm
  ADF (automatikus lapadagoló)
  nincs
  Dia feltét
  nincs
  Támogatott operációs rendszerek
  Windows 98, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Mac OS X
  Csatoló felület
  USB 2.0 Hi-Speed
  Méret
  258 x 374 x 40mm
  Súly
  1,74 kg
  Teljes specifikáció

  Vásárlóink véleménye a termékről

  Termék átlagos értékelése

  5 csillag
  0
  4 csillag
  0
  3 csillag
  0
  2 csillag
  0
  1 csillag
  0

  Mások ezt is vásárolták!

  Extra Garancia Standard

  A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
   

  Extra Garancia Balesetbiztosítás

  Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

   

  Extra Garancia Prémium

  Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

  További információért kattints ide!