2 190 Ft 156,43 Ft / db

Hasonló elérhető termékek

8in1 Kutyapelenka 14 db

Mikroszerkezetű szövet anyag
Szivárgás-mentes
Inkontinenciától szenvedő kutyáknak is

Részletes leírás »
2 190 Ft 156,43 Ft / db

Nem kapható

Részletes leírás

Az 8in1 Kutyapelenka nagy mennyiségű nedvességet képes magába szívni, köszönhetően az alkalmazott mikroszerkezetű szövetének, mely erős és jól ellenáll a kutya karmainak is. Szivárgás-mentes, könnyen használható, és segít a kutya szobatisztaságra való nevelésében, illetve jól használható a hosszabb időt lakásban töltő kutyák esetében, de az inkontinenciától szenvedő kutyáknak is nagy segítséget jelent. 8in1 Kutyapelenka használata igen előnyös hosszabb utazások esetén is, szállító kosarakban ill. dobozokban alkalmazva autóban, vagy akár repülőgépen is jól alkalmazható
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
390623
Gyártó
8IN1
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2016. nov. 21.)

8in1 Kutyapelenka 14 db
8in1 Kutyapelenka 14 db

7 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
8in 1 Kutyapelenka az eddigi legjobb a pelenkák között amit eddig vettem.
Ami nem tetszik:
teszik

A minősége kiváló, tényleg szagtalanít, nem ázik át, sőt igen jó a nedv szívó képessége is. Nagyon köszönöm, hogy forgalmazzátok. Kiváló termék és jó áron is kapható nálatok. Hálásan köszönöm a kutyáim és házi kedvencet tartó társaim nevében is.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!