1 500 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Pulay Gyula - Az otthon is szeretett vezető

Harmat Kiadó, 2007142 oldalISBN: 9789639564708

Részletes leírás »
1 500 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

"Előléptetettek! Főnök lettem!" Nagyszerű lehetőség? Vagy szorongató feladat? Öröm vagy magányos küszködés a házastárs számára? Pulay Gyula szerint a férj vagy a feleség vezetővé válása olyan kalapáccsá lehet, amely nem szétveri, hanem összekovácsolja a párt és a családot. A kapcsolat tudatos alakítása, az akadályok leküzdése mindkét félnek sajátos lehetőséget ad társa iránti szeretetének kifejezésére. De ehhez tisztában kell lenni a vezetői szerep mibenlétével, a vezetővé válás folyamatával, a párkapcsolat dinamikájával. A logikusan felépített elmélet kifejtése közben a szerző számos példával is bemutatja, hogyan oldhatja meg férj és feleség ezt a mindennapos feladatot tettekben, szavakban, időbeosztásban, gesztusokban. A szerző három kormányzati cikluson keresztül dolgozott államtitkárként, nagycsaládos apa.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
92871
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!