2 500 Ft

Hasonló elérhető termékek

Bácskai Erika; Gerevich József - Kokainprobléma Magyarországon

Medicina Kiadó, 2006208 oldalISBN: 9632260546

Részletes leírás »
2 500 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Európában a kilencvenes évek második felében kezdték a kokainfogyasztást problémaként észlelni. Ekkor vetődött fel egy európai „kokain-projekt” gondolata, amely egy jeles kutatókból álló konzorcium pályázata révén a Európai Bizottság jóvoltából 2002-re ért célba. A Bizottság támogatásával 2002-2003-ban valósult meg az az összehasonlító kutatási program, amelynek keretében „Kokain- és crack-fogyasztók támogatási szükségletei Európában” címmel kilenc európai országban térképezték fel egy időben a kokainfogyasztók pszichoszociális problémáit és kezelési igényének sajátosságait. Hazánk is részt vett ebben a kutatásban és a most megjelent könyv a kutatás legfontosabb eredményeit adja közre, az európai drogfogyasztás általános tendenciáinak vázolásától egészen a kokain-kutatás publikációs listájáig, de elsősorban a szerzők saját, hazai kutatási eredményeit bemutatva.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91069
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!