E-book olvasó

Találatok: 16

Legnépszerűbb termékeink

E-book olvasó az olvasás szerelmeseinek

Napjaink digitalizálódó világában szinte már minden megtalálható virtuális formában. Nem kivétlek ez alól a könyvek sem. Az elektronikus könyvtárakban megannyi olvasmány megtalálható, s hogy ezek még egyszerűbben hozzáférhetők legyenek, az Extreme Digital széles körben kínálja ebook olvasóit.

A megfelelő kijelző kiválasztása
E-book vásárlás alkalmával fontos döntési tényező a kijelző. Úgy 5 hüvelyktől mintegy 9,7-ig széles választék áll rendelkezésünkre. Minél nagyobb a képernyő, annál jobb olvashatóságot biztosít. Az sem mindegy milyen a felbontása, nagyobb felbontás esetén a képminőség tovább javul, ez is hozzájárulván az olvasás élvezetéhez.

Memória mustra
Egy e-book olvasó fontos tulajdonsága az is, hogy mennyi memóriával rendelkezik. Ettől függ, mennyi könyv fér el a készüléken. Értelem szerűen több memóriával, több könyvet tárulhatunk. Ha a rendelkezésre álló tárhely még mindig nem lenne elég gyűjteményünknek, külső memóriával, például microSD kártyával bővíthetjük a kapacitást.

Formátum kezelés, azaz mit nyit meg az e-book olvasó
Nem árt azzal is tisztában lennünk, hogy az e-book-reader milyen fájltípusokat támogat. A legtöbb könyv PDF formátumban érhető el, ezért ezt szinte mindegyik e book olvasó képes kezelni. Jó, ha a készülék megnyitja a DOC fájlokat is, így nem csak kedvenc regényeinket olvasgathatjuk, hanem word dokumentumokat is megtekinthetünk rajta. Hogy ne maradjanak ki fontos elemek például szakkönyvek tanulmányozásánál, az XLS kompatibilis ebook reader a táblázatokat is megjeleníti. Sőt vannak olyan gépek melyek JPG vagy Gif fájlokat is képesek kezelni, így képek, mozgóképek is színesíthetik olvasmányainkat.

Gyártók és típusok
Az ebook olvasó gyártók piaca közel sem olyan telített, mint mondjuk egy mobiltelefon esetében. Azonban mindegyik cég különböző modellekkel rukkol elő. A különböző méretek és tulajdonságok segítenek választani e-book olvasó vásárlása esetén. Ott vannak például a  kindle ebook olvasó készülékek, vagy a többi nagyszerű eszköz, a választás csak rajtad múlik.

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!