Navigációs készülék (41)

Találatok: 41

Legnépszerűbb termékeink

Találd meg a helyes utat

Egy gyors és pontos GPS-re vágy, mellyel bárhová eljuthatsz? Az Extreme Digital széles körben kínál navigációs készülékeket, melyekkel sosem fogsz eltévedni.

Autós GPS és más alternatívák
GPS navigáció vásárlás esetén az első dolog, amit el kell dönteni, hogy autóba, vagy más területre, például túrázáshoz keresünk eszközt. Autós navigációhoz úgynevezett PNA készülék a legjobb választás. Ezek kifejezetten navigációhoz lettek tervezve, egyszerűen kezelhetők, jól navigálnak, jó esetben pontos-frissíthető térképekkel rendelkeznek.

Ha azonban nem csak autóval fogunk közlekedni utunk során, érdemesebb egy kicsit „okosabb” készüléket választani. Ilyen célokra egy nagyobb, matt képernyőjű készülék a legideálisabb, mely több funkcióval bír. Egy PDA például GPS vevőn kívül, Bluetooth, vagy WiFi kapcsolattal is rendelkezik. Univerzálisak, van rajtuk böngésző, médialejátszó, szövegszerkesztő… minden ami kell.

A lényeg: térképek
Hasznos lehet ha egy GPS készülék rendelkezik a fent említett, vagy további extra funkciókkal, de alapjában véve térképszoftvere a legmeghatározóbb. A navigációs készülék részletes térképet kell, hogy használjon, ezért kerüljük az olyan olcsó darabokat, amik nem tartalmazzák a legkisebb utcákat is. Hogy egy esetleges külföldi nyaralás, vagy üzleti út alkalmával is képben legyünk, olyan eszközt válasszunk, mely nem csak Magyar ország, hanem akár egész Kelet-Európa térképeit tartalmazza. Vásárolhatunk előre telepített és szoftver nélküli GPS készüléket. Utóbbinál magunknak kell megvenni vagy letölteni a szükséges térképeket. Fontos, hogy több nézetből is olvashassuk a térképet, vagy is legyen felülnézet, és 3D nézet is. Tartalmazzon POI – érdekes pontokat (bankautomata, étterem, szálloda, benzinkút, nevezetességek…), és ami tálán már alapkövetelmény, hogy szóljon meg. A hangos utasításoknak továbbfejlesztett változata is elérhető, ezek a „forduljon jobbra 200 méter után” helyett a „ forduljon be a Nádor utcába” utasítást adják.

Mindig naprakészen
Nem elég, ha készülékünk aktuálisan jó térképrendszerrel van felszerelve. Fontos, hogy frissíthető legyen! Ellenkező esetben előfordulhat, hogy már rég átnevezett utcákat nem találunk, de akár egy átalakítás miatt, még el is tévedhetünk. Hogy folyamatosan követni tudjuk a forgalomváltozásokat, érdemes TMC-vel felszerelt GPS-t vásárolni. Ezek rádiófrekvencián továbbítják az aktuális közlekedési információkat, így dugókról, terelésekről, útlezárásokról is tájékoztatást kapunk.

Mobil és tablet GPS
Sztenderd GPS készülékeken kívül, ma már könnyedén elnavigálhatsz telefonod, tableted segítségével is. Ezek legnagyobb előnye, hogy mindig nálad vannak, akár gyalogosan is útba igazítanak, a legváratlanabb helyzetekben is.

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!