Tablet

Találatok: 100

Legnépszerűbb termékeink

Mobil vagy laptop? Táblagép!

Egy táblagép ötvözi az okostelefonok és notebookok előnyeit. Könnyű, kényelmesen használható, ugyanakkor erős teljesítményre képes. Egy jó tablet szórakoztató és hasznos funkcióival mind munkahelyi, mind pedig otthoni igényeinket kiszolgálja.

Tablet mint mobilis eszköz
Egy tablet legnagyobb előnye egy számítógéppel szemben a hordozhatóság. Kompakt kialakítása révén bárhová magunkkal vihetjük, s a legszűkösebb, legzsúfoltabb helyen is elfér. Érintő képernyőjének köszönhetőn egyszerűen használható, így maximális kényelemmel szolgál.

WiFi vagy 3G? - a hálózat kérdése
Tablet vásárlás esetén elsők között kell megfontolnunk, hogy 3g vagy wifi készülékre ruháznánk be szívesebben. Egy WiFi tablet egyszerűen csatlakozik nyílt hálózatokra, így hatótávolságon belül ingyen internetezhetünk. De mi van akkor, ha épp nem vagyunk WiFi közelben? Ilyenkor válik hasznunkra a 3g tablet. Megfelelő előfizetés esetén bárhol is vagyunk a világon, mindig felcsatlakozhatunk a világhálóra.

Mennyi az annyi? Mekkora kijelzőméret az ideális?
Egy olyan készüléknél, melynek szinte egész részét a képernyő teszi ki, a legfontosabb, hogy ennek tulajdonságait vegyük először górcső alá! Méretét illetően 7”-tól több mint 10”-ig válogathatunk. Egy kisebb tábla pc rugalmasabb, kényelemes a kezelése és a hordozása is. A 8-9 hüvelykes készülékek ideális méretűnek tekinthetőek, mert ez az a kategória hol kiegyenlítetten viszonyban van a szépség és a kényelem. A 10”-os vagy annál nagyobb képernyővel rendelkező gépek pedig, hibátlan képi megjelenítéssel utasítják maguk mögé kisebb társaikat. A méret mellett nagyon fontos a felbontás. 1024x600-as pixelsűrűségnél a kijelző már egészen szép képeket ad, de ha minőségi látványra vágyunk, érdemes valamilyen HD felbontású tabletet választani.

A táblagép belső tulajdonságai
Ha kiválasztottuk a megfelelő méretet és adatkapcsolatot, a következő lépés, hogy megnézzük mi lapul a borítás alatt. Persze mindenki erős és gyors készülékre vágyik, de hogy pontosan tudjuk, milyen alaplapra, processzorra, vagy mennyi RAM-ra van szükség igényeink kiszolgálására, ahhoz el kell döntenünk, mire is akarjuk használni a táblagépet!
Általános mindennapi használathoz, böngészéshez, levelezgetéshez, irodai munkákhoz bőven elég egy egyszerűbb rendszer. A komolyabb munkák már megkövetelik a nagyobb memóriát és a több magos processzorokat. Ha pedig igazán nagy teljesítményre vágyunk, esetleg magas grafikával megáldott játékokkal töltenénk fel a gépet, inkább egy gamer pc háza táján kell keresgélünk.

GPS, a beépített idegenvezető
A legtöbb tablet beépített GPS vevővel rendelkezik, melynek segítségével könnyedén tájékozódhatunk. A tablet gps navigáció révén könnyedén megmondja, hol vagyunk, merre induljunk, hogy jutunk el legkönnyebben úti célunkhoz.

Az Extreme Digital széles kínálatában számtalan tablet közül válogathatsz. Találd meg melyik illik hozzád leginkább, és csapj le rá, mihamarabb!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!