2 800 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

H. Nagy Péter - Idegen univerzumok

Lilium Aurum, 2007346 oldalISBN: 9788080623302

Részletes leírás »
2 800 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A peremműfajok (sci-fi, cyberpunk, steampunk stb.) kategóriájába tartozó szövegek értelmezése nem kis feladat. Egyfelől olyan produkciók vizsgálatát igényli, melyek esztétikai, nyelvi, megformáltságbeli stb. horizontjai csak nagyon távolról hozhatók közös nevezőre. Másfelől az elméleti szövegek bevonása a vizsgálatba fokozottan szembesít azzal a kérdéssel, hogy a tudomány milyen mértékben tekinthető bizonyos populáris jelenségek referenciájának. Emellett dilemmaként merül fel, hogy a fent említett „műfajokba” tartozó alkotások kimerülnek-e az egyszeri olvasás során, hiszen általános vélemény szerint ezek éppen az olvasásélmény reprodukciójára épülnek. Valószínűleg ez az állítás korrekcióra szorul: a kötet éppen ezért nem csak eme „műfajok” történeti kérdéseivel, hanem elsősorban esztétikai problémáival foglalkozna. Célja annak bemutatása, hogy a populáris irodalom termékei olykor felveszik a versenyt a kanonikus értékekkel. Ennek bizonyítása részletes interpretációk mentén valósulhat meg, melyekre példa a kötet 13 tanulmánya (szerzői egytől egyik a szakma elismert képviselőinek számítanak).
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91793
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!