2 390 Ft

Hasonló elérhető termékek

S. Laczkó András - Új nap, régi fény

Kiadó: Pro Pannonia Kiadói Alapítvány, 2019
ISBN: 9786155553554
254 oldal

Részletes leírás »
2 390 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

S. Laczkó András - Új nap, régi fény adatai:

  • Kiadó: Pro Pannonia Kiadói Alapítvány, 2019
  • ISBN: 9786155553554
  • S. Laczkó András - Új nap, régi fény oldalszáma: 254

 

Mohács a reformkori magyar lírában

A monográfia témája nem új. Az 1526-os „mohácsi vész” nemcsak a magyar történelemtudományt leginkább foglalkoztató események egyike, de szépirodalmi és képzőművészeti ábrázolásának történetéről is bőséges szakirodalom áll rendelkezésre. Jelen kötet ez utóbbi történet egy rövid, alig negyed századnyi szakaszát dolgozza fel néhány 1824 és 1847 között készült lírai mű részletes elemzésén keresztül. Elsődleges célja azoknak a reformkorban született verseknek a bemutatása és értelmezése, amelyeknek szerzői megkísérelték aktualizálni, új és időszerű tartalmakkal feltölteni a magyar költészet korábbi hagyományából ismert Mohács-toposzt, átformálva annak „régi” jelentését

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
661026
Gyártó
Pro Pannonia Kiadó
Garancia
nincs
Kiadó
Pro Pannonia Kiadói Alapítvány
Oldal
254
Könyv témája
Magyar irodalom, Tanulmányok, műelemzések

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!