3 383 Ft

Hasonló elérhető termékek

Vígh Árpád - Kék mezőben fehér liliom

Akadémiai Kiadó, 2007267 oldalISBN: 9630585095

Részletes leírás »
3 383 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A francia-kanadai irodalom története A kötet a francia-kanadai vagy más néven québeci irodalom történetéről, egy csaknem két évszázados múlttal rendelkező, fiatal nemzet írásos kultúrájának legjaváról szól. Európai alapokról indulva, kezdettől fogva fokozatosan alkalmazkodott a sajátos észak-amerikai természeti és társadalmi körülményekhez, és ugyanolyan értéket hozott létre, mint a kontinens bármely más nemzete.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
94034
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!