1 800 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Petr Pithart - Nyolcvankilenc után - Kik vagyunk?

Pesti Kalligram, 2002260 oldal

Részletes leírás »
1 800 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Petr Pithart jogász, történész, politológus, a "89-es rendszerváltás után a Cseh Köztársaság kormányának, majd parlamentjének elnöke. Esszéket, tanulmányokat tartalmazó kötete az 1998-ban a Kalligram és a brünni Doplek kiadó gondozásában megjelent Po devetaosmdesátém: Kdo jsme ? című könyv alapján készült válogatás. A szerzőnek a 90-es években keletkezett írásait tartalmazza a cseh nemzeti identitás kérdéseiről, különös tekintettel a cseh–szlovák federáció szétesésére.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
91480
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!