146 990 Ft

Philips Lumea Prestige BRI957/00 IPL szőrtelenítő készülék

Raktáron

Raktáron

Garancia: 2 év - garancia
SenseIQ technológiával
SmartSkin érzékelővel
Vezetékes és vezeték nélküli használat

Részletes leírás »
146 990 Ft

Mikor és hol vehetem át?

 • Szaküzletünkben INGYENESEN Akár holnap
  11:00-től átvehető Részletek
 • eMAG easybox csomagautomata ponton INGYENESEN 2 munkanap Részletek
 • Házhozszállítással 990 Ft 2 - 3 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Philips Lumea Prestige BRI957/00 IPL szőrtelenítő készülék adatai:

Lumea IPL 9000 SeriesIPL szőrtelenítő készülék

BRI957/00

Sima bőr akár 6 hónapon át*

A leghatékonyabb IPL technológiánk, sima bőr akár 6 hónapon át a teljes kezelési ciklus után*. A SenseIQ technológiával ellátott IPL technológia hosszan tartó szőrtelenítési eredményt nyújt a teljes testen, otthona kényelmében. A Lumea IPL alkalmazás személyre szabott útmutatásai révén olyan sima bőrt kap, akár a szalonokban.

IPL technológia otthoni használatra, bőrgyógyászok segítségével kifejlesztve

Az IPL jelentése „intenzíven pulzáló fény”. A Philips Lumea gyengéd fényimpulzusokat juttat a szőrtüszőkbe, így a tüszők nyugalmi állapotba lépnek. Ennek következtében a szőrszálak növekedése fokozatosan csökken. Ismételt kezeléseket követően bőre érezhetően sima lesz. A szőrszálak visszanövését megakadályozó kezelés még az érzékeny területeken is biztonságos és gyengéd. A klinikailag igazolt, bőrgyógyászokkal együtt kifejlesztett Philips Lumea otthona kényelmében teszi lehetővé az egyszerű és hatékony kezelést.

Bizonyítottan gyengéd és hatásos kezelés

Objektív tanulmányok alapján a visszanövő szőr mennyiségében 3 kezelést követően akár 92%-os csökkenés mutatható ki.*** Az első négy kezelést kéthetente, majd az ezeket követő nyolc kezelést négyhetente végezze el. 12 kezelés után már akár 6 hónapig tartó, sima bőrt élvezhet*.

Többféle szőrzet- és bőrtípushoz egyaránt megfelel

A Philips Lumea IPL 9000-es sorozat hatékonyan működik többféle szőr- és bőrtípus esetén. A természetes sötétszőke, barna és fekete szőrszálakon, valamint a nagyon fehértől a sötét barnáig terjedő bőrszín esetében működik. Az IPL technológia nagy kontrasztot igényel a haj és a bőr színpigmentje között, ezért (ahogy más IPL-alapú kezelések esetében is) a Philips Lumea IPL nem használható fehér, ősz, világos szőke és vörös szőrzet kezelésére, és nem alkalmazható nagyon sötét bőrszín esetén.

SenseIQ technológia a személyre szabott szőrtelenítéshez

Érzékel. A Lumea SmartSkin érzékelője érzékeli bőrtónusát, és a lehető legkényelmesebb fénybeállítást jelzi Önnek. Alkalmazkodik. Az intelligens tartozékok az adott testrészhez igazítják a kezelési programokat. Ápol. Bőrgyógyászokkal közösen kifejlesztve és Ön által ihletve, a gyengéd, tartós szőrtelenítésért, még az érzékeny területeken is****.

Az intelligens tartozékok az adott testrészhez igazítják a kezelési programot.

Az Ön teste egyedi. Ennek megfelelően a bőr, a test vonalai és kontúrjai is egyedi kezelést érdemelnek. A Lumea teljestest-szőrtelenítő készülék tartozékai kialakításukból adódóan tökéletesen követik a test minden hajlatát, és az adott testrészhez igazítják a kezelési programokat. A kezelőfelületek maximális érintkezést biztosítanak a bőrrel, fényveszteség nélkül, így hatékony és gyengéd kezelést biztosítanak a kényes vagy érzékeny területeken is.

Hónalj-szőrtelenítő tartozék kifelé ívelt kialakítással

A nehezen elérhető hónaljszőrzet kezeléséhez tervezett, közepes méretű intelligens hónalj-szőrtelenítő tartozék 3 cm2-es kezelőfelülettel van ellátva. Mikor a tartozékot felhelyezik a készülékre, a hónaljra szabott kezelés kerül kiválasztásra. A nők 86%-a elégedett a hónalj szőrzetének csökkenésével.******

Bikinivonal-formázó tartozék extra fényszűrővel

A bikinivonal-formázó tartozék felhelyezésével a kifejezetten arra a területre szabott kezelés kerül kiválasztásra. A plusz kényelmet szolgáló átlátszó szűrővel ellátott optimális 3 cm2-es kezelőfelület és az ívelt kialakítás követi a test körvonalait, a maximális érintkezés, hatékonyság és kényelem érdekében. A nők 78%-a elégedett a bikinivonal szőrzetének csökkenésével.******

Testszőrtelenítő tartozék befelé ívelt kialakítással

Termékeink közül az intelligens testszőrtelenítő tartozék rendelkezik a legnagyobb, 4,1 cm2-es kezelőfelülettel, így tökéletes választás a nagyobb területek, például a lábak, karok és a has környékének gyors kezeléséhez. Csupán 8,5 perc alatt kezelheti mindkét alsó lábszárt. A befelé ívelt kialakítás szorosan követi a test körvonalait, így maximálisan érintkezik a bőrrel. A felhelyezett tartozék az Ön adott testrészére igazított programmal végzi a kezelést. A nők 83%-a elégedett a láb szőrzetének csökkenésével.******

Precíziós arcszőrtelenítő tartozék plusz szűrővel

Az arcszőrtelenítő tartozék gondosan tervezett, kis méretű, 2 cm2-es kezelőfelületével az arcszőrzet hatékony kezelését teszi lehetővé. Az ajak felső részének, az állnak és az állkapocs vonalának kezelésére ideális tartozék egy plusz beépített szűrővel is rendelkezik. A készülékre való felhelyezésekor az intelligens tartozék automatikusan beállítja a fénykezelést az archoz. A nők 84%-a elégedett az arc szőrzetének csökkenésével.******

SmartSkin érzékelő 5 kényelmi beállítással

A SenseIQ technológiával rendelkező Lumea IPL öt könnyen kiválasztható fénybeállítással rendelkezik. A SmartSkin érzékelő érzékeli bőrtónusát, és a kiválasztott kezelendő terület lehető legkényelmesebb fénybeállítását jelzi Önnek.

Vezeték nélküli használat

A Lumea IPL 9000-es sorozat az egyetlen vezeték nélküli IPL, így a nehezen elérhető testrészek is könnyen kezelhetők anélkül, hogy a vezeték akadályozná a hozzáférést. Emellett a vezeték nélküli technológia segítségével otthonában bárhol kényelmesen kezelheti testszőrzetét.

Szabja személyre kezelését a Philips Lumea IPL alkalmazással

Az ingyenes Lumea IPL alkalmazás segítségével jobb eredményeket érhet el********, így még egyszerűbb az akár hat hónapig tartó, sima bőr* elérése, méghozzá az otthona kényelmében. Az intuitív alkalmazás minden lépésnél tippekkel és trükkökkel segíti Önt kezelési technikájában, miközben személyre szabott kezelési programjaival és az adaptív ütemezés segítségével beállíthatja kezeléseit, így azok tökéletesen illeszkedhetnek rutinjába. Mindig a lehető leggyorsabban készen állhat bármely pillanatban.

Összesen 450 000 villanás*****

A lámpa az élettartama során akár 450 000 villanást képes elvégezni***** .

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
846876
Gyártó
PHILIPS
Garancia
2 éves
Kivitel
Epilátor
Jellemzők
hónalj és bikinivonal feltét, vezetékes kivitel, tartós és biztonságos szőrtelenítés, 5 féle bőrtípusra, bőrtípus érzékelő szenzor, terület: láb, bikinivonal, kar, hónalj, arcepilálás, vezeték nélküli használat
Tápellátás
Akkumulátoros, Elektromos hálózatról

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • Philips Lumea Prestige BRI957/00 IPL szőrtelenítő készülék Philips Lumea Prestige BRI957/00 IPL szőrtelenítő készülék
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Leggyakoribb kiegészítők

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!