3 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Lenspen Original NLP-1 objektív tisztító, gumírozott borítással

Optikai eszközök lencséinek tisztításához
Egyszerűen és gyorsan használható
Aktív szén technológia

Nem kapható

3 990 Ft

Részletes leírás

A régi, megszokott technológia új köntösben!

A Lenspen Original New az eddigi tapasztalatok felhasználásával készült. A tisztítóceruza kupakja csavaros, mely jól rögzíthető, le- és felhelyezéskor automatikusan tisztítja és újratölti a tisztítófejet. Ezen kívül a tisztítóceruza is rövidebb lett, mely praktikusabb elhelyezést és jobb kezelhetőséget tesz lehetővé.

A technológia a régi. Az aktív szenet tartalmazó száraz tisztítóanyag a legtöbb, mechanikusan nem eltávolítható szennyezőanyagot (például zsírokat) a saját anyagába megköti másodlagos kémiai kötéssel, úgynevezett van de Waals-kötéssel. Tisztítás során a termék így a zsírokat nem szétkeni a tisztítandó felületen, hanem magába kötve eltünteti onnan. A tisztítóceruza kupakjában szivacs található, mely az aktív szenes száraz tisztítóanyag tartályaként szolgál. A szivacsban lévő mennyiség akár több száz tisztításra elegendő lehet (a szennyezettség mértékétől és a használattól függően).  A Lenspen Original New kupakja menetes, mely többszöri használat után is biztonsággal zár, valamint visszatekeréskor a kupak szivacsa a tisztítófejre automatikusan újabb adag friss tisztítóanyagot juttat.

Az aktív szenes tisztítási folyamat előtt a tisztítandó felületről a mechanikai szennyeződéseket (por- és egyéb szemcséket) mindeképpen el kell távolítani. Erre alkalmas a LENSPEN HB-1 levegőpumpa illetőleg a tisztítóceruza végébe beépített kitolható ecset.
A fej hajlékony gumiból van, amelyen nagyon finom szarvasbőr bevonat található, felületén a speciális aktív szén vegyülettel.
A tisztítóceruza másik felén természetes szőrből készült, kitolható ecset található.

Néhány másodperc alatt tökéletesen eltávolít a lencsék felületéről bármilyen zsíros vagy szilárd szennyeződést.

A Lenspen Original 11,2 cm hosszú, az elején található tisztítófelület kör alakú és 13,5 mm átmérőjű.
Elsősorban az objektíveket, az első és hátsó lencséket, távcsöveket és vadásztávcsöveket tudjuk vele tökéletesen tisztítani.

Figyelem!
A LENSPEN Original a tisztítófeje homorú felülete miatt csak domború felületek tisztítására alkalmas! Sík felületek (szűrők, LCD kijelzők) tisztítására nem alkalmas, mert ilyen esetben a tisztítófejnek csak körben a legszéle érintkezik a tiszíttandó sík felülettel. Ezáltal a tisztító felület belső 95%-a nem dolgozik. A szűrők tisztítására a LENSPEN FilterKlear terméket ajánljuk. Az LCD kijelzők tisztítására a LENSPEN DigiKlear terméket ajánljuk.

A LENSPEN Original a 13,5 mm-es átmérőjű tisztítófeje miatt kis méretű domborúlencsék tisztítására nem alkalmas! Ilyen esetekben (kompakt gép vagy egyéb kis, domború frontlencsék) a tisztításra a LENSPEN Minipro terméket ajánljuk.

A tisztítás menete: Először az ecsettel távolítsuk el a mechanikai szennyeződéseket (por- és egyéb szemcséket). A szemcsék lefelé hullása miatt a tisztítást alulról célszerű végezni. Ezután csavarjuk le a lencsetisztító kupakját, mely során a kupak szivacstartálya aktív szénnel dúsítsa a tisztítófejet.
Végül körkörös mozdulatokkal tisztítsuk meg a domború lencsét.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
212429
Gyártó
LENSPEN
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.8 /5 Értékelés
5 csillag
4
4 csillag
1
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2014 júl. 18)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Minden optikához szuper
Ami nem tetszik:
nincs szemüveghez?

Ez valóban olyan egyszerű és szuper, ahogy sok helyen írják. Én is sok objektívemhez használom. Remek cucc!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2017 márc. 20)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
célnak megfelelő
Ami nem tetszik:

Ár/érték arányban a célnak tökéletesen megfelel

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2017 aug. 15)

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Tökéletesen használható, kis helyigény
Ami nem tetszik:
Ára kicsit húzos...

Mindig kéznél van , gyönyörűen teszi a dolgát. A legjobb választás!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!