4 490 Ft

Hasonló elérhető termékek

Mozsárné Magay Eszter – P. Márkus Katalin - Magyar-Angol Szótár Nyelvtanulóknak - Megfizethető Minőség

Grimm Kiadó, 2008896 oldalISBN: 9789637460524

Részletes leírás »
4 490 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

- több mint 45 000 címszó és kifejezés 896 oldalon - célzottan a nyelvtanulók számára szerkesztve - aktuális szókincs az élet minden területéről, gazdag példaanyag az eredményes kommunikációhoz; részletes nyelvtani információk - a Grimm szótárak minősége megfizethető áron - Elsődleges célcsoport: középiskolás és felnőtt nyelvtanulók - Tudásszint: kezdőknek a középfokú nyelvvizsgáig, a középszintű érettségihez (A1, A2, B1, B2)
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
93163
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!