2 740 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Adorjányi Csaba - Történelem érettségi feladatsor-gyűjtemény - emelt szinten

MRO Historia, 2006122 oldalISBN: 9638712910

Részletes leírás »
2 740 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Gyűjteményünk a kétszintű érettségi vizsga követelményeinek megfelelően - a már megírt vizsgasorok mintájára összeállított - emelt szintű gyakorló-feladatsorokat tartalmaz. Kiadványunk elősegíti a kétszintű érettségi vizsgareform óta hangsúlyossá vált kulcskompetenciák (források feldolgozása és értékelése, szaknyelv használata, tájékozódás térben és időben) fejlesztését. A részletes javítókulcs megkönnyíti mind az egyszerű, rövid, mind a szöveges, kifejtendő feladatokra adott válasz ellenőrzését, ezért nem csak iskolai, hanem otthoni felkészüléshez is ajánljuk.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91056
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!