2 800 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Bene Éva - Emancipációs bumeráng

Kairosz Kiadó, 2007160 oldalISBN: 9789636620745

Részletes leírás »
2 800 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Hölgyeim és uraim! Valljuk be bohócot csináltak belőlünk, az életünket a feje tetejére állították, mi pedig balga fejjel, önként és dalolva tesszük tönkre magunkat, egymást és a gyermekeinket. Le kell leplezni, a nevén kell nevezni, és szembe kell fordulni a világot elárasztó, életünket megnyomorító tévtanokkal. A feminizmus az elmúlt fél évszázadban megváltoztatta az ember legalapvetőbb viszanyait: a férfi-nő, a szülő-gyermek kapcsolatokat felforgatta és súlyosan eldeformálta. Könyvem a helyreállítást, a reformációt kívánja szolgálni.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91340
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!