720 Ft

Hasonló elérhető termékek

Kali Nóra; Mojzes Krisztina; Szeydl Kinga - Környezetünk 1. - Évszakok

Tessloff és Babilon Kiadó, 200728 oldalISBN: 9789639657199

Részletes leírás »
720 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A sorozat füzeteiből a gyerekek rendhagyó módon ismerhetik meg a környezetüket. A kísérletek során olyan egyszerűnek tűnő kérdésekre kahatnak választ, mint: Merről süt a nap? Hogyan kell tojást festeni? Milyen színű ruhát érdemes felvenni melegben vagy hidegben? Kelemen Czakó Rita humoros, kedves rajzai nemcsak felkeltik a gyerekek érdeklődését, hanem segítenek is nekik az önálló feladatmegoldásban. Az oldalpárok felépítése jól áttekinthető: Tudod-e - figyelemfelkeltés; Gyere, nézzük meg! - izgalmas részletek; Próbáld ki! - otthoni eszközökkel végezhető, egyszerű kísérletek
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91652
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!