Rádió (70)

Összesen: 70
Rendezés

Találatok: 70

Legnépszerűbb termékeink

Rádiókészülékek

Szinte nincs is olyan lakás vagy ház, amelynek konyhájában ne lapulna egy rádiókészülék. Olyan autóval pedig már nem is találkozhatunk, amelyben ne lenne ez a készülék. Örömmel hallgatjuk pihenés és munka közben is. Általa értesülünk az aktuális hírekről, időjárásról és zenehallgatásra is tökéletes. Praktikus és kompakt kialakításuknak köszönhetően szinte bárhová magunkkal vihetjük. Manapság bő a választék, ami a rádiókészülékeket illeti. A műszaki fejlődésnek köszönhetően számtalan típusú készülékkel találkozhatunk. A zsebrádiótól kezdve a vízálló fürdőszobai készülékeken át a táskarádiókig bármint megtalálhatunk a kínálatban. Mindenki megtalálhatja  az igényének és ízlésének megfelelő darabot. A digitális rádiózás lehetővé teszi a jó hangminőséget. Az internetes rádiózás is egyre nagyobb teret kapott az utóbbi időben. Bárhol is legyünk a világban, a világ összes rádióadását elérhetjük.  

A hordozható rádiók
A hordozható rádiók igen közkedveltek, hiszen méretüknek köszönhetően bárhová magunkkal tudjuk vinni őket. Ezek kompakt kis készülékek, amelyek tökéletes hangzással rendelkeznek. Az akkumulátoros tápellátásnak köszönhetően gyorsan és könnyen feltölthetők, és bárhol használhatók, akár még strandon, napozás közben is. Használatuk egyszerű, így bárki számára tökéletes megoldást jelentenek a kikapcsolódásra. Ezekből a típusokból is vásárolhatunk olcsóbb és valamivel drágább kiviteleket, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabot.

Az ébresztőórás rádiók
A műszaki fejlődés nem kerülte el a rádiókészülékeket sem. Manapság olyan készülékeket is vásárolhatunk, amelyek rádiók, ébresztők, órák és hőmérők is egyben. Az ébresztőórás rádiókkal a korai kelés is kellemesebb lehet, hiszen az ébresztő fültépő hangja helyett a kedvenc rádióműsorunkra ébredhetünk. Az okostelefonunkkal is  összepárosíthatjuk, így akár kedvenc zeneszámunk ébreszthet minket. Miért ne indítanánk így a reggeleket?

Ezek a készülékek lehetővé teszik a fokozatos ébresztést is, így a zeneszám vagy ébresztő hangja fokozatosan erősödik. Este pedig a kedvenc zeneszámunk dallamaira szenderedhetünk álomba. Az elalváskapcsoló pedig adott idő után kikapcsolja a zenét, mi pedig nyugodtan alhatunk. Ezek a készülékek LCD kijelzővel is rendelkeznek, amely a sötétben világít. Amennyiben ez zavar minket, ez természetesen ki is kapcsolható, hiszen fényerő szabályozható. A pontos idő mellett, egyes típusok a hőmérsékletet is kimutatják.

Internetes rádiók
Ezek a készülékek már nagy tudással rendelkeznek, hiszen Wi-Fi internet rádió, DAB+ rádió és FM rádió lejátszására is alkalmasak. Mindez hordozható méretben érhető el. Az internetes rádiókkal akár 15 000 internetes rádióállomás hallgatható. A készülék memóriájában pedig kedvenceinket is elmenthetjük. Az újratölthető akkumulátoroknak köszönhetően pedig bárhová magunkkal vihetjük. Applikáció segítségével pedig okostelefonról is vezérelhető.

Vízálló fürdőszobai rádiók
A vízálló fürdőszobai rádióknak köszönhetően még fürdés vagy fogmosás közben is kedvenc rádióállomásunkat hallgathatjuk. Ezek stílusos dizájnnal és letisztult  formával bírnak és kitűnő vétel jellemzi őket. Az ilyen készülékek vízállók, így akár még a zuhanykabinba is magunkkal vihetjük vagy akár oda fel is szerelhetjük. Elhelyezhetjük a kád szélére, és fürdés közben is élvezhetjük a rádiózás nyújtotta élményeket. Így a fürdőszoba nem csak a tisztálkodás színhelye lesz, hanem egy otthoni mini wellness is, amelyet a család összes tagja garantáltan élvezni fog.