Alkategóriák

DVB-T vevő, antenna, kellék (71)

DVB-T vevő, antenna, kellék (71)

Összesen: 71
Rendezés

Találatok: 71

Legnépszerűbb termékeink

DVB-T vevő a gondtalan TV-nézésért

Nincs ahhoz fogható érzés, mikor az ember birtokba veszi frissen vásárolt televízióját. Az érintetlen fekete képernyő szinte hívogat, hogy kapcsold be a készüléket, hadd elevenedjék meg rajta a világ. Ez a fantasztikus érzés, azonban három gombnyomással átcsaphat kétségbe esésbe és dühbe, mikor ráeszmélsz, valami nincs rendben, a TV nem fogja az adást. Az ilyen problémák elkerülésében segédkeznek az olyan eszközök, mint a set top box, a dvb-t vevő, konax modul, vagy antennák.

Melyik mihez?
A fentiekben több eszköz is felsorolásra került, melyek bár egy célt szolgálnak, mindegyik más problémát igyekszik kiküszöbölni. Az olyan antennák mint a DVB-S2, DVB-C, illetve DVB-T tuner különböző jelek vételét teszik lehetővé. Az első, műholdról sugárzott jelek vételére alkalmas, a DVB-C tuner a digitális kábeles adásokra specializálódik, a DVB-T antenna pedig, a legelterjedtebb - a digitális földfelszíni adásokat fogja.

Amennyiben kódolt csatornákra is igényt tartasz, szükséged van egy dekóderre. Ez lehet például egy előfizetői kártya, melynek beolvasásához a Konax modulok nyújthatnak segítséget. Az eszköz feladata fogadni a chip kártyát, elvégezni a szükséges előfizetői ellenőrzéseket, s folyamatosan feloldani a titkosított adatfolyamot. Amennyiben a TV nem rendelkezi CI foglalattal, és nem képes konax modulok, és kártyák befogadására, egy Set-top-box ki menthet a csávából. A készülék akár csak a fentiek lehetővé teszi DVB-t adások vételét. Multimédiás változataik felvétel lehetőségét is biztosítják, illetve alkalmasak multimédiás fájlok lejátszására.

Az Extreme Digital kínálatában Tv tuner, kül- és beltéri antenna, WiFi antenna, és beltéri egység is megtalálható. Nézz körül az oldalon és válaszd ki a megfelelő eszközt, hogy zavartalanul tévézhess!