Alkategóriák

DVD lejátszó, felvevő (15)

DVD lejátszó, felvevő (15)

Összesen: 15
Rendezés

Találatok: 15

Legnépszerűbb termékeink

DVD lejátszó, az otthoni mozizásért

A DVD lejátszó az első multimédiás eszköz volt, mely otthonunkba vitte a mozizás élményét. Bár napjainkban az online tartalmak kezdik kiszorítani ezen társaikat, jó néhány előny szól a „retró” eszköz mellett.
 
DVD vs online filmezés
Bár manapság már minden elérhető online formátumban, azon felül, hogy még mindig vannak akik szeretik fizikálisan is birtokolni filmjeiket, a DVD-s megoldás jóval praktikusabb lehet. Első sorban sokkal biztonságosabb megvásárolni egy DVD lemezt, mint kétes jellegű oldalakról letöltögetni. S ha már a letöltésnél tartunk, kényelmesebb egyszerűen előkapni egy lemezt, mint órákig várni a letöltésre. Ráadásul így nincs szükség internetkapcsolatra, nem kell külön feliratot keresni, és a kiváló minőség is garantált.
 
Hordozható DVD lejátszó
Hosszú utazások során is előfordulhat, hogy WiFi, hálózati lefedettség nélkül maradunk. Ekkor befuccsolhatnak netes Tévézési terveink. Ebben az esetben jó szolgálatot tehet a egy hordozható DVD lejátszó. Ezzel bárhol, bármikor megnézheted kedvenc filmjeidet. Repülőn, vonaton, vagy autóban, a nyaralóban, de akár egyszerűen csak a kertben is filmezhetsz.
 
DVD felvevő
Lejátszók mellett DVD felvevő eszközök is léteznek. Ezekkel egyszerűn vehetünk fel filmeket DVD lemezre, vagy a DVD felvevő saját, beépített memóriájára. Az eszköz nem csak felvételre, hanem természetesen lejátszásra is alkalmas, több formátumban is, így nem kell különböző eszközök beszerzésével bajlódnunk. A gyártók ráadásul szeretik olyan extrákkal is felruházni a készüléket, mint a felvétlek vágásának és szerkesztésének lehetősége. Ennek köszönhetően akkor sem kell aggódnunk, ha kedvenc műsorunkkal együtt véletlenül a reklámot is felvettük.
 
Fontos tulajdonságok
Filmlejátszó vásárlása estén figyeljünk rá, hogy az rendelkezzen megfelelő csatlakozókkal. Régebbi Tv készülékekhez például szükség lehet SCART csatlakozóra, LED TV-hez pedig HDMI portra. Esetleg vásárolhatunk USB DVD lejátszót is. Ezen kívül fontos, hogy a készülék támogassa azt a formátumot, amit leggyakrabban fogunk lejátszani. Figyeljünk az árral, a dekóderekre, és a tartozékokra!

Az Extreme Digital kínálatában rengeteg lejátszó közül válogathatsz. Autós DVD lejátszó, USB lejátszó, vagy egyszerű hagyományos készülék, mind-mind megtalálhatók. A szűrők segítségével pedig keresgélhetsz gyártó, lejátszható formátum, vagy DVD lejátszó ár szerint.