Fali konzol, tartó, állvány (245)

Összesen: 245
Rendezés

Találatok: 245

Legnépszerűbb termékeink

Amit a fali konzolról tudni érdemes

A fali konzolok rendkívül kényelmes megoldást biztosítanak, ezért egyre többen döntenek úgy, hogy a helyigényes szekrények és komódok helyett ezt a nagyszerű megoldást részesítik előnyben.

A fali konzol használatának legnagyobb előnye, hogy univerzális megoldást biztosít a hálószobától az ebédlőn át a nappaliig. A konzolok rendkívül helytakarékosak, ezért az apróbb lakásokban aligha képzelhetünk el náluk szerencsésebb választást. Remek szolgálatot tesznek akkor is, ha kisgyermekek vannak a házban és szeretnénk elkerülni, hogy az elektromos berendezések közelébe férhessenek. A fali konzolok rendkívül univerzálisak, így szinte mindenki számára ideális választást jelentenek.

A fali konzolokkal nem csak lakásokban találkozunk, hanem közösségi termekben, szórakozóhelyeken és egyéb forgalmas helyiségekben is. Ezek az eszközök kiválóan alkalmasak arra, hogy magasabb helyen is biztonságosan helyezzük el a készüléket, ne kelljen attól tartanunk, hogy valaki egy óvatlan pillanatban meglöki. Másrészről pedig a magasban elhelyezett képernyőnek köszönhetően mindenki számára követkető az adás.

A fali konzolok gyakorlatilag bárhol használhatók, de néhány szempontot mindig szem előtt kell tartani. A biztonságos használat legfőbb feltétele, hogy mindig a konzolnak megfelelő súllyal rendelkező berendezést helyezzük el rajtuk. Érdemes kihangsúlyozni, hogy fali konzolt nem csak televíziók részére vásárolhatunk, hanem akár DVD-lejátszóknak, projektoroknak és mikrohullámú sütőknek is. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy a legtöbb esetben televíziók részére keresünk fali konzolt, hiszen más módon elhelyezve ezek a készülékek foglalnak a legtöbb szabad helyet a lakásunkban.

A TV készülékek rögzítésére szánt konzolok kiválasztása során nem csak a teherbírásra érdemes figyelnünk. A kisebb tévékhez vásárolt konzolok esetében nincs nehéz dolgunk, hiszen az elhelyezésük sem jelent különösebb gondot és a televízió dőlésszögének beállítása is könnyen elvégezhető. Szerencsére a gyártók minden esetben feltüntetik, hogy az adott konzolra milyen méretű televíziót helyezhetünk, így nem nyúlhatunk mellé. Ha betartjuk a legalapvetőbb ajánlást, a konzol garantálja a stabil rögzítést. A nagyméretű tévék a modern technológiák ellenére komoly súllyal rendelkeznek, így a rögzítés csak akkor lehet biztonságos, ha betartjuk a méretkorlátozásra vonatkozó ajánlásokat.

A mai fali konzolok rendkívüli változatossággal rendelkeznek, így mindannyian megtalálhatjuk azt a típust, ami a leginkább megfelel az igényeinknek. A kínálatban szerepelnek elforgatható, dönthető és természetesen fix konzolok is. Az elforgatható konzolok abban az esetben jelentenek tökéletes választást, ha a különböző ülőhelyek különböző szögben helyezkednek el a képernyő síkjában. Az ilyen elforgatható megoldásoknak köszönhetően könnyedén változtathatjuk a képernyő irányát. Ha magasabban szeretnénk elhelyezni a képernyőt, akkor a dönthető kivitel biztosít tökéletes választást. Érdemes tudni, hogy választhatók olyan fali konzolok is, amelyek egyszerre elforgathatók és dönthetők is.