Hordozható CD-s rádió (113)

Összesen: 113
Rendezés

Találatok: 113

Legnépszerűbb termékeink

Hordozható CD rádiók napjainkban

A mai, internet és mindent tudó okostelefonok világában kevesen választanak cd rádiót zenelejátszóként. A régi időket idéző eszköz azonban nem is annyira ideje múlt. Bár mérete nagyobb, mint egy mp3 lejátszóé, vagy egy mobiltelefoné, ez egyben előny is, hiszen alkalmassá teszi CD-k, kazetták lejátszására.

Legfontosabb a hangminőség
Hordozható rádió vásárlás esetén legfontosabb dolog, melyet szem előtt kell tartanunk, nem más a hangminőség. Hiába van ugyanis egy rádiónak megannyi funkciója, ha hangzásban nem hozza a színvonalat. Mint „zenelejátszó” eszköz, ez a legfontosabb tulajdonság! Ha lehetőség van rá, érdemes tesztelni a készüléket, hogy meggyőződjünk róla, megfelelő hangminőséget nyújt. A jó hangzás érdekében akár még a rá szánt vásárlási keretet is bővíthetjük.

Tesztek és igények
Amint megbizonyosodtunk a hordozható rádiómagnó hibátlan hangzásáról, részletesebben megismerkedhetünk funkcióival, tulajdonságaival. Ide tartozik, hogy milyen formátumokat képes lejátszani, milyen hangszóróval rendelkezik, van-e mélyhang kiemelése, vagy hogy egyáltalán milyen maga a tuner. Választani személyes igények, tapasztalatok alapján érdemes, ezért jó, ha vásárlás előtt kipróbálhatjuk a készüléket.

Az ideális rádió
Jó ha a rádió  sztereó hangszóróval van felszerelve, digitális vagy FM tunerrel rendelkezik, van USB, és 3,5-ös Jack bemenete. Fontos, hogy lejátszon CD és Mp3 formátumokat, hiszen ezek a leggyakoribbak. Előnyt jelent, ha van léptető funkciója, LCD kijelzője, képes hangszínszabályzásra, esetleg rendelkezik bluetooth kapcsolattal, van SD kártya olvasója, vagy óra és ébresztő funkciója.

Az Extreme Digital kínálatában hordozható kisrádió és hordozható CD lejátszó között megtalálsz minden rádió, és lejátszó típust, melyre szükséged lehet.